De talenten in de Staf van Stadkerk de Wijngaard zetten zich in voor een fijne, welkome plek. Een plek waar mensen zich welkom voelen doordat er goed voor alles in en om de kerk gezorgd wordt. De Staf doet bijvoorbeeld het technisch onderhoud van het gebouw, verzorgt de IT, houdt de kerk schoon, zorgt dat de financiën en administratie van de kerk netjes op orde zijn, zorgt voor de mensen van de kerk en vertelt wat er zich allemaal in en om de kerk afspeelt.

Team Facilitair

Droom mee met team Facilitair

Stel je eens voor: ons kerkgebouw gonst de hele week van de activiteiten. Er wordt lesgegeven, gewerkt door ondernemers, jongeren maken hun huiswerk en chillen in de jeugdruimte. In het restaurant wordt koffiegedronken en er worden goede gesprekken gevoerd.

Ontdek meer!
Team communicatie

Vertel jij ons verhaal?

Rond Pasen maakten we posters die iedereen voor het raam kon hangen. Alle posters samen vormden een spoor van liefde door Leeuwarden. Een vrouw vertelde dat zij zo blij was met de poster. Ze kwam al een tijd niet buiten vanwege gezondheidsredenen. Door de poster kon ze toch een teken van liefde en leven geven aan haar buurtgenoten.

Met de website, socials, nieuwsbrief, ons magazine en af en toe een special vertellen we het verhaal van Stadskerk de Wijngaard.

Vertel me meer!
Financiën

Financieelbeheer met een missie

‘Er is genoeg geld om te starten met jullie plannen!’ Wat is het een zegen als we als financieel team deze boodschap mogen brengen. Als Stadskerk willen we zelf ook leven naar onze missie: ‘Koninklijk leven op de plaats waar je bent’. We vinden daarom dat een groot deel van de begroting naar de missionaire en dienstige activiteiten in en om Leeuwarden moet gaan.

Ik wil meer weten
Waar voelt jouw talent zich thuis?

Doe de test!

Houd jij ervan om te ondersteunen, snap jij wat er nodig is om een gemeente draaiende te houden en draai jij je hand niet om voor een taak in een ondersteunende taakgroep? Dan voelt jouw talent zich waarschijnlijk thuis in de staf van onze gemeente.

Ben je er nog niet helemaal uit waar jouw talent zich thuisvoelt? Doe de test en ontdek het gauw.

Doe de talenttest
Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?