De talenten van het cluster gemeentezorg staan klaar voor iedereen die zorg of aandacht nodig heeft. Als Christenen horen wij weliswaar bij Gods Koninkrijk, maar we leven nog in een wereld die gebroken is. Ziekte, angsten, onzekerheid, zorgen, moeizame relaties en ander verdriet kunnen iedereen treffen. Het cluster gemeentezorg helpt ons om als gemeente lief en leed met elkaar te delen.

Heb jij hart voor anderen? Dan voelt jouw talent zich misschien wel thuis bij het cluster gemeentezorg. Neem eens contact op met Selma Talsma.

Gemeentezorg

Zorg voor elkaar

De talenten van het cluster gemeentezorg staan klaar voor iedereen die zorg of aandacht nodig heeft. Heb jij bijvoorbeeld de gave om anderen in gebed voor te dragen bij God? Sta jij klaar om andere praktische hulp te verlenen of hen geestelijk bij te staan? In het cluster gemeentezorg kun jij jouw gaven en talenten inzetten. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen in de gemeente die dat nodig heeft, gezien en gehoord wordt.

Waar voelt jouw talent zich thuis?

Doe de test!

Sta jij altijd klaar voor anderen en wil je gemeenteleden helpen om lief en leed met elkaar en God te delen? Dan voelt jouw talent zich vast helemaal thuis bij het cluster Gemeentezorg.

Ben je er nog niet helemaal uit waar jouw talent zich thuisvoelt? Doe de test en ontdek het gauw.

Doe de test!
Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?