De samenkomst is een plek waar de diverse leeftijdsgroepen elkaar ontmoeten, opgebouwd worden in hun geloof en waar het samen gemeente-zijn wordt gevierd. Het is ook de plek waar eenheid wordt ervaren en gevoed. De talenten in dit cluster zorgen bijvoorbeeld voor een goed inhoudelijk programma, voor de muziek en de techniek in de eredienst en een warm welkom voor alle gasten.

Welkomstteam

Een warm welkom voor iedereen

Ons team is er om mensen vriendelijk te verwelkomen en te informeren over de huidige gang van zaken, die best nog wel eens verandert. Je geeft graag de nodige informatie, hebt oprechte belangstelling voor mensen, waardoor die mensen zich welkom weten in onze gemeente.

Ja, dit kan ik!
Techniek

Achter de schermen, maar spot on!

Houd jij van snufjes, ben je gevoelig voor wat licht, beeld of geluid met de sfeer in een zaal kan doen? Dan ben je meer dan welkom in ons team. Je kunt aan de slag als geluidstechnicus, cameraman, lichttechnicus en nog veel meer. Er is volop ruimte om jouw talent te laten groeien. Een beetje gevoel voor techniek is welkom, maar je hoeft het zeker nog niet perfect onder de knie te hebben.

Spots on me!
Muziek

Verander mensenlevens met jouw talent

In het muziekteam werk je in een vast team. Je komt in een muzikale flow met goede muzikanten, goede technische voorzieningen en een prettige accoustiek. Heb jij gevoel voor muziek, speel je een instrument of zing je graag? Maak dan kennis met het muziekteam van Stadskerk de Wijngaard. Met jouw talent breng je bewogenheid in het leven van andere mensen. Je bent daarom meer dan welkom!

Muziek is wat ik ben
Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?