Stadskerk de Wijngaard is een bronplaats voor ontmoeting, toerusting en inspiratie. Op heel veel plekken in de kerk zetten gemeenteleden daarvoor hun talent in. Ze bieden bijvoorbeeld de kinderen of tieners in de kerk een inspirerende plek, begeleiden de aanbidding in de kerk, houden de kerk een schone en welkome plek of verzamelen oud ijzer voor het goede doel.

En het mooie is… als je je talent inzet voor een ander, ontdek je dat je daardoor zelf ook ontmoeting, toerusting en inspiratie vindt.

Waar voelt jouw talent zich thuis?

Doe de test!

Wil je ontdekken waar jouw talent tot bloei kan komen? Doe de test en ontdek het gauw. Weet je al waar jouw hart ligt? Scroll dan snel naar onder en blader op je gemak door de talentenpagina's.

Naar de test
"Een warm welkom begint onder de vloer"

Staf: IT, HR, Communicatie, Financiën, Facilitair, Secretariaat

De talenten in de Staf van Stadkerk de Wijngaard zetten zich in voor een fijne, welkome plek. Een plek waar mensen zich welkom voelen doordat er goed voor alles in en om de kerk gezorgd wordt. De Staf doet bijvoorbeeld het technisch onderhoud van het gebouw, houdt de kerk schoon, zorgt dat de financiën en administratie van de kerk netjes op orde zijn, zorgt voor de mensen van de kerk en vertelt wat er zich allemaal in en om de kerk afspeelt.

Nieuwsgierig? Lees meer!
"Samen gemeentezijn vieren"

Samenkomst: Programma, Muziek, Techniek en Welkom

De talenten van het cluster eredienst zetten zich in voor een eredienst die een bronplaats is voor ontmoeting, toerusting en inspiratie. De eredienst is een plek waar de diverse leeftijdsgroepen elkaar ontmoeten, opgebouwd worden in hun geloof en waar het samen gemeente-zijn wordt gevierd. Het is ook de plek waar eenheid wordt ervaren en gevoed. Het cluster zorgt bijvoorbeeld voor een goed inhoudelijk programma, voor de muziek en de techniek in de eredienst en een warm welkom voor alle gasten.

Nieuwsgierig? Lees meer!
"Stadskerk de Wijngaard is een familiekerk"

Generaties: kinderen, tieners, Innovate, 25+ en volwassenen

De talenten in het cluster Generaties zetten zich in om jong en oud een fijne plek te bieden in de kerk. De kinderen in de stadskerk krijgen elke zondag een aansprekend programma aangeboden, ze horen er helemaal bij! Voor de tieners zijn er tienerdiensten en avonden met de eigen leeftijdsgroep en in de kringen kunnen volwassenen hun geloof versterken en beleven.

Nieuwsgierig? Lees meer!
"Koninklijk leven op de plaats waar je bent"

Discipelschap: Alpha, Introkring, Toerusting, Talentteam & Israël

De talenten in het cluster Discipelschap helpen je om koninklijk te leven op de plaats waar je bent. Bijvoorbeeld door het aanbieden van cursussen, het ontwikkelen van materiaal voor kringen, het aanmoedigen van gemeenteleden om betrokken te zijn bij de wereldwijze missie van de kerk en de externe contacten van de kerk te onderhouden. Ook de verbinding met Israël wordt vanuit dit cluster gestimuleerd.

Nieuwsgierig? Lees meer!
"In de schaduw van Uw vleugels schuilen de mensen."

Gemeentezorg: Gebedsteam, Diaconaalteam, Pastoraalteam

De talenten van het cluster gemeentezorg staan klaar voor iedereen die zorg of aandacht nodig heeft. Als Christenen horen wij weliswaar bij Gods Koninkrijk, maar we leven nog in een wereld die gebroken is. Ziekte, angsten, onzekerheid, zorgen, moeizame relaties en ander verdriet kunnen iedereen treffen. Het cluster gemeentezorg helpt ons om als gemeente lief en leed met elkaar te delen.

Nieuwsgierig? Lees meer!
Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?