"Hoe kostbaar is uw liefde, God! In de schaduw van uw vleugels schuilen de mensen." Psalm 36:8

Als Christenen horen wij weliswaar bij Gods Koninkrijk, maar wij leven nog in een wereld die gebroken is. Ziekte, angsten, onzekerheid, zorgen, moeizame relaties en ander verdriet kunnen iedereen treffen. Als gemeente streven we ernaar om samen te groeien in geloof, maar willen we ook lief en leed met elkaar delen.

Blijf vooral niet rondlopen met je zorgen, maar neem contact met ons op.

Daarom is er binnen Stadskerk de Wijngaard gemeentezorg. Zo zijn er bijvoorbeeld huiskringen, geestelijke vaders en moeders, een gebedsteam en is er bijbelse pastorale zorg. Voor jong en oud. Indien nodig ondersteunen we je bij de doorverwijzing naar passende hulpverlening.

NIEUW: nu wij door de Corona crisis geen kerkdiensten kunnen organiseren is er voor jong en oud de Gebedslijn. Zondag aansluitend op de diensten van 11:oo tot 13:00 en door de weeks van 19:00 en 20:00 voor kinderen en van 20:00 tot 21:00 voor volwassenen. Om even te praten, voor een luisterend oor en gebed. het telefoonnummer is 058-2044007.

Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken om met ons in contact te komen. Na het versturen van je gegevens nemen wij contact met je op. Vanzelfsprekend behandelen we de informatie die je met ons deelt vertrouwelijk.

  • Laat hier je telefoonnummer achter als je teruggebeld wilt worden.
Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?