Met anderen “online” op zoek gaan naar leven, geloof en zingeving. Dat is Alpha Online. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten via Zoom, ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. We starten in september. Iets voor jou?

Voor iedereen

Bij Alpha Online krijgt iedereen de mogelijkheid om in een aantal videobijeenkomsten op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk!  Meer dan 25 miljoen mensen wereldwijd hebben Alpha gedaan. In Nederland waren dat er ruim 300.000. Alpha wordt gegeven in kerken, cafés, studentenverenigingen, jongerenclubs en zelfs in gevangenissen. En nu dus ook online! Tijdens de Alpha Online sessies trek je samen op met een groep van ongeveer acht verschillende mensen. Iedereen heeft zo zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor.

Hoe werkt het?

Allereerst: Alpha Online begint met elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen onder het genot van koffie of thee. Hierna luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen. Er zijn circa tien Alpha-bijeenkomsten en we sluiten af met een Alpha-weekend. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

  • Is er meer?
  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • De Bijbel lezen: waarom en hoe?
  • Hoe leidt God mijn leven?

Nieuwsgierig geworden?

Je bent van harte welkom om mee te doen. Voor meer informatie over Alpha en Alpha Online:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?