Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. We starten in januari. Iets voor jou?

Voor iedereen

Alpha is voor iedereen. Iedereen die wil ontdekken: is er meer is in het leven? waarom zijn we hier? wat geloven Christenen? Vraag jij jezelf dat wel eens af? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis! Wereldwijd gingen ruim 25 miljoen mensen je al voor bij het deelnemen aan een Alpha.

Hoe werkt het?

Allereerst: Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Wil je eerst even kijken? Dat kan natuurlijk. Je kan de eerste drie avonden vrijblijvend komen kijken of het iets voor je is. Er zijn circa tien Alpha-bijeenkomsten en we sluiten af met een Alpha-weekend. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

  • Is er meer?
  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • De Bijbel lezen: waarom en hoe?
  • Hoe zit het met de kerk?

Nieuwsgierig geworden?

Je bent van harte welkom op Alpha om mee te doen of gewoon een keer vrijblijvend te kijken. We starten in januari op twee verschillende avonden in Stadskerk De Wijngaard, je kan kiezen:

Maandagavond 20 januari       inloop vanaf 18:00 uur
Donderdagavond 23 januari    inloop vanaf 18:00 uur

Aanmelden
Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?