Alpha is de afgelopen jaren meer geworden dan de klassieke laagdrempelige Alpha Cursus voor zoekers. Alpha richt zich inmiddels op opvoeding, huwelijken, jongeren, studenten, ondernemers, senioren en 24/7 gebed. Een prachtige middel om kerk en stad met elkaar te verbinden rondom de wezenlijke dingen van ons leven!
Wil je betrokken raken? Geef je dan op voor de landelijke trainingsdag op 7 september in Veenendaal.

Geef je op voor de Alpha Trainingsdag

Aanmelden vóór 1 augustus betekent dat deze dag je 15 euro kost, vanaf 1 augustus 17,50 euro en vanaf 2 september 20 euro. De prijzen zijn inclusief koffie, thee en een lunch. Je kunt je opgeven bij Alpha Nederland door hier te klikken!

 

Geef je op voor de busreis vanuit Leeuwarden naar de Alpha Trainingsdag

We gaan met elkaar met de bus naar Veenendaal! We vertrekken om 7.15 uur vanaf de Troelstraweg. Het programma begint in Veenendaal om 9.30 uur en duurt tot 15.30 uur. De bus vertrekt daarna om 16.00 uur richting Leeuwarden. Voor deze busreis (heen en terug) kun je je hier opgeven. Het kost € 15,- + € 1,- servicekosten. De tickets kun je uitgeprint of op je telefoon meenemen, ze worden gescand bij de bus.

Wat houdt dat in, zo’n Alpha Trainingsdag?

Op de Alpha Nederland Training ontmoet je honderden mensen uit het hele land. Je wisselt ervaringen uit, leert alles wat je moet weten om je cursus te geven en gaat geïnspireerd en bemoedigd weer naar huis. De training is voor Alpha in alle contexten, dus ook voor Alpha – Youth, Alpha – Business, Alpha – Prisons, Alpha – Students, Alpha – Senioren en Alpha – Vluchtelingen.

Na afloop van deze dag ben je helemaal up to date met het concept van Alpha.Je krijgt informatie over wat Alpha precies is, hoe het werkt en waarom het zo werkt. Je wordt toegerust in het leiden van een kleine groep en de belangrijkste ingrediënten van Alpha. Het wordt een dag vol afwisseling van theorie, voorbeelden en praktijk. Ook een onderwerp als ‘het gesprek in de kleine groep’ lichten we toe én brengen we in de praktijk. Daarnaast nemen we tijd voor aanbidding, getuigenissen, gebed en ontmoeting.

Hier een impressie van de Trainingsdag van vorig jaar.

 

Meer weten? Vraag het!

Je kunt ons bereiken via het mailadres alpha@stadskerkdewijngaard.nl of bellen op 06-46744152.

We hopen dat je meegaat; vergeet je niet voor zowel de trainingsdag als de busreis op te geven!

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?