Bij Stadskerk De Wijngaard zitten mensen zoals jij. Mensen uit Leeuwarden en omgeving. Mensen die God hebben leren kennen en samen met God en elkaar door het leven willen gaan.

Op zondag en andere dagen komen we samen om God te aanbidden, te luisteren naar onderwijs uit de Bijbel, samen koffie te drinken of te eten en om samen te bidden.

Iedereen mag komen als zichzelf, zoals je bent! God heeft ons allemaal uniek geschapen. De één heeft iets dat de ander niet heeft en de ander kan iets wat de één niet kan. We delen met elkaar wat we meemaken, vertellen elkaar ons verhaal. We lachen met elkaar en dragen elkaars lasten.

Stadskerk De Wijngaard verlangt er naar om een familiekerk te zijn. Als broers en zussen vormen we met jong en oud één familie. Er is speciale aandacht voor kinderen, jongeren en volwassenen (0-118 jaar). We hechten er waarde aan dat alle leeftijden zich vertegenwoordigd weten in de kerk en dat er intergenerationele relaties ontstaan. Jezus zegt: ‘Aan de onderlinge liefde zullen de mensen erkennen dat jullie Mijn leerlingen zijn.’ We geloven met Jezus dat ook onze jongste kinderen leerlingen van Jezus kunnen zijn. Hij plaatste het kind in het centrum en laat de volwassenen van hen leren.

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?