De visie van Stadskerk de Wijngaard is om 'koninklijk te leven op de plaats waar je bent'. Om dat handen en voeten te geven en concreet te maken is het cluster discipelschap er. In het cluster zijn er diverse teams die gemeenteleden helpen om de vissie van de kerk eigen te maken en zelf invulling aan te geven.

Voelt jouw talent zich thuis bij het cluster discipelschap? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Liesbeth van Asperen.

Talentteam

Op zoek naar jouw unieke bestemming!

Het Talentteam is de plek waar mensen uit Stadskerk de Wijngaard op zoek gaan naar de unieke bestemming die God op hun leven heeft gelegd en de taak die past bij hun talenten, waarden en passie. Om zich zo in te zetten in Gods koninkrijk en te groeien in geloof en relatie met God Vader Zoon en Heilige Geest.

Ik ben nieuwsgierig
Alpha

Ontmoeten, vragen, ontdekken

Tijdens de alphacursus maken deelnemers op een laagdrempelige manier kennis met het christelijk geloof. Samen eten, ontmoeten, alle ruimte om vragen te stellen en ontdekken staan centraal tijdens de cursus.

In het alphateam zetten gespreksleiders en medewerkers die zorgen voor een gastvrije ontvangst en een heerlijke maaltijd hun talent in.

Taakgroep missionair

Hart voor de stad

In de taakgroep missionair speel je een verbindende rol tussen de kerk en de stad. Je onderhoudt bijvoorbeeld contact met gemeenteleden die zich inzetten voor de wereldwijde missie. Daarnaast organiseer je activiteiten waarmee we als Stadskerk De Wijngaard tonen een hart te hebben voor de mensen om ons heen. Je zoekt daarbij de verbinding met andere organisaties en initiatieven in de stad en omgeving.

Overige taakgroepen discipelschap

Introkring, toerusting en Israëlwerkgroep

De taakgroep Introkring zet zich in om mensen die meer willen weten over Stadskerk de Wijngaard een goede introductie op de kerk te bieden en een warm welkom in de kerk.

De taakgroep toerusting is erop gericht om gemeenteleden toe te rusten, bijvoorbeeld door het organiseren van de cursussen in het Leerhuis en het verzorgen van materiaal voor huiskringen.

De taakgroep Israël brengt de gemeente gedurende het jaar in verbinding met het volk Israël.

Waar voelt jouw talent zich thuis?

Doe de test!

Als jij hart hebt voor de stad en graag wilt dat andere mensen Jezus (beter) leren kennen, dan ben je waarschijnlijk helemaal thuis bij het cluster discipelschap.

Ben je er nog niet helemaal uit waar jouw talent zich thuisvoelt? Doe de test en ontdek het gauw.

Doe de talenttest
Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?