De talenten in het cluster Generaties zetten zich in om jong en oud een fijne plek te bieden in de kerk. De kinderen in de stadskerk krijgen elke zondag een aansprekend programma aangeboden, ze horen er helemaal bij! Voor de tieners zijn er tienerdiensten en avonden met de eigen leeftijdsgroep en in de kringen kunnen volwassenen hun geloof versterken en beleven.

Hizkids

"Alle kinderen in de kerk worden gehoord en gezien"

Vind jij het ook zo belangrijk dat ieder kind gehoord en gezien wordt? En wil jij daaraan bijdragen door er voor de kinderen te zijn eens in de 4 weken op zondagochtend? Kom eens vrijblijvend meekijken tijdens de Hizkids. Je bent van harte welkom!

Ja, dat wil ik
Een aansprekende plek voor jongeren van 18 tot 25 jaar

Crossover

Als je jongvolwassen bent, dan gebeurt er ontzettend veel in je leven. Crossover is er voor iedereen in de leeftijd van 18 tot 25 jaar. We bieden een veilige, aansprekende plek waar we jongvolwassenen verbinden aan de missie en de visie van de kerk.

Ik wil helpen
Samen ontmoeten en ons geloof verdiepen

25+

Wij bieden een plek voor ontmoeting met leeftijdsgenoten. Een plek om laagdrempelig bij te kletsen maar ook dieper in het geloof te groeien.

Dit spreekt me aan!
innovateleeuwarden
Ontwikkel je talent bij InnovaTe

Innovate

Wil je uitgedaagd worden om met Jezus te leven, waar je bent? Dan wil je de InnovaTe diensten meemaken. Door middel van aanbidding, sprekers & ministry willen we ons focussen op het leren kennen van Koning Jezus en zijn verlangens voor mensen, zodat er een stukje hemel is te zien in Leeuwarden.

Dit wil ik!
Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?