Het is zondagavond, langzaam stroomt de jeugdruimte vol. Twee jongens pakken meteen een keu om te gaan poolen. Drie meiden ploffen op de bank en praten elkaar bij over hun belevenissen op school. De tienerleiders kletsen met elkaar en zijn tegelijkertijd alert op de tieners die ze kennen uit de klas die ze leiden. Zoals de jongen die binnenkomt waarvan ze weten dat hij het pittig heeft thuis. En dat meisje dat geen vrienden heeft op school. Even een korte begroeting om ze te laten weten dat ze worden gezien. Straks gaan de tieners in groepen uiteen en wordt er over een thema uit de Bijbel gepraat. Meteen een goed moment om nog eens te vragen hoe het nu thuis en op school is…

Bij Crosslink zijn alle tieners van de middelbare school van klas 1 tot en met klas 6 welkom. We verlangen ernaar om de tieners te laten weten dat ze er toe doen en dat er een liefdevolle God is die ze kent. We moedigen ze aan om samen met leeftijdsgenoten de zoektocht naar God aan te gaan. We bouwen aan relaties door samen veel plezier te maken en een vertrouwensband op te bouwen met de groepsgenoten en de leiding. We ontmoeten elkaar twee keer per maand in vaste groepen.

Crosslink

Betrokken bij het leven van tieners

Wil jij je tijd en energie inzetten om betrokken te zijn in de levens van deze tieners en kun jij je voor langere tijd toewijden aan deze taak? Meld je dan aan bij het Crosslinkteam! We gooien je niet in het diepe, maar begeleiden je in het groeien in je functie.

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?