De Marriage Course is een serie bijeenkomsten waarin je samen met je partner in gesprek aangaat over thema’s als communicatie, conflicten, goede seks en (schoon)familie. De cursus is voor ieder stel dat wil werken aan en investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je net twee jaar bij elkaar bent of meer dan dertig jaar. Als je al een sterke relatie hebt, helpen deze avonden om je relatie verder te verbeteren.

Hoe werkt het?

WELKOM
ONTMOETING
Word welkom geheten en laat je informeren over het thema van de bijeenkomst.

 

KIJK
VIDEO & GOEDE GESPREKKEN
Voor iedere Marriage Course-bijeenkomst is er een toffe video beschikbaar. Deze kijk je samen met je partner. Op verschillende momenten word je gevraagd om de video te pauzeren en samen in gesprek te gaan over het onderwerp of om een van de opdrachten in jullie werkboek te doen. Jullie kijken de video lekker vanaf je eigen bank met de link die we je toesturen en hebt de gesprekken in de veilige omgeving van jullie eigen huis. 

 

BESPREEK
NAPRATEN
Na het kijken kun je ervoor kiezen nog na te praten met elkaar of een cursusleider. De cursusleiders zijn op afspraak beschikbaar om door te praten of mee te denken over dingen waar jullie misschien tegenaan zijn gelopen tijdens jullie gesprek.

Nieuwsgierig geworden?

Je bent van harte welkom op de eerste bijeenkomst van de Marriage Course! De Marriage Course bestaat uit zeven bijeenkomsten.

Data & Tijden

Vanaf februari 2023 kun je starten. De data zijn 9, 16 en 23 februari, 9 en 23 maart en 6 en 20 april.

De thema’s zijn:

  • De verbinding versterken
  • De kunst van communicatie
  • Conflicten oplossen
  • De kracht van vergeving
  • De impact van familie
  • Goede seks
  • Liefde in actie

Kosten

Er zit een kleine onkostenvergoeding van €20 aan de deelname vast.

Meld je aan

Meld je hieronder aan. Je krijgt zo snel mogelijk een mail met alle informatie over de eerste bijeenkomst, tips én een leuke verrassing voor de eerst avond.

Informatie aanvraag over de Marriage Course

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?