Heb je vragen over de Marriage Course? Of wil je graag meer informatie? Neem voor alle vragen over de Marriage Course contact op met Tom en Marion Blom via onderstaande gegevens.


Ik ben van mijn lief, en mijn lief is van mij. Hooglied 6:3

Tom en Marion Blom is wie wij zijn en we willen jullie uitdagen om als stel een romantisch avontuur aan te gaan met de Alpha Marriage Course.

Even voorstellen: in 1987 hebben wij elkaar het ja-woord gegeven. We hebben sindsdien 2 mooie dochters mogen ontvangen, die inmiddels 2 prachtige mannen hebben toegevoegd aan ons gezin. Ook hebben we de fantastische titel van “opa en oma” gekregen. 

Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Jeremia 29:11

Het moment dat mensen elkaar het jawoord geven is een bijzonder moment. De man en vrouw beloven elkaar eeuwige trouw en sluiten een verbond met God en elkaar. Het verwijst dus ook naar de trouw van God. Jezus zegt in Matteüs 16:19 dat wat we op aarde binden ook in de hemel gebonden zal zijn. Met de Alpha Marriage Course ontdek je hoe jouw relatie nóg sterker wordt in 7 gezellige en inspirerende bijeenkomsten.

Wij staan als gastheer en gastvrouw voor jullie klaar om te ondersteunen waar nodig en deze avonden tot een succes te maken. 

Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook.

Tom en Marion

Vragen? Stel ze gerust.

Informatie aanvraag over de Marriage Course

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?