Henk en Alie zijn al jaren actief lid van onze gemeente. De komende periode zetten ze een bijzondere stap in hun leven. Lees er alles over in dit bericht!

Wij, Henk en Alie Koning, gaan verhuizen en starten een nieuw ‘avontuur’. Ons huis is verkocht en wordt 1 april overgedragen. Beiden zijn wij vervroegd met ‘pensioen’ en hebben besloten om het roer om te gooien.

In een camper
Het roer om betekent voor ons ‘a new adventure’ wij gaan wonen en leven in een camper. Daarmee gaan wij reizen door Europa in periodes van 4 tot 10 weken. Na elke periode staan we in de buurt van onze (klein)kinderen en familie in Drenthe.

Ontdekken en genieten
Het reizen is voor ons het doel niet zozeer de bestemming. Ontdekken en genieten van de omgeving, de reis en van elkaar. Nieuwe mensen ontmoeten en daar waar nodig behulpzaam zijn. Na ons avontuur, zolang het kan en wij het leuk vinden, willen wij gaan wonen in Drenthe dichtbij de familie.

Het reizen is voor ons het doel niet zozeer de bestemming.

Gezien en beleefd
Wij wonen sinds november 2008 in Leeuwarden en hebben ons in juni 2009 aangesloten bij de Wijngaard. Wij hebben ons altijd met veel plezier en toewijding ingezet voor de gemeente. Wij hebben gezien en beleefd dat God grote dingen heeft gedaan in voor- en tegenspoed.

Dank!
Het nieuwe avontuur geeft ons nieuwe energie, een nieuwe manier van leven en een nieuwe manier om te genieten van God en mensen. Wij willen jullie als gemeente bedanken voor de mooie jaren samen in alle aspecten. Wij wensen jullie een mooie en gezegende toekomst!
We komen vast nog eens een dienst bezoeken.

Liefs en groeten Henk & Alie Koning

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?