Het is eindelijk zo ver! Vanaf 23 mei starten we opnieuw met het samenkomen in de grote zaal. Hierbij nemen we de nodige maatregelen om het zo veilig mogelijk te laten verlopen. Lees hier welke maatregelen dat zijn en vergeet niet om je aan te melden.

Natuurlijk blijft het ook mogelijk om de dienst te volgen via onze livestream.

Aanmelden

Om er zeker van te zijn dat we het maximum aantal van 250 bezoekers (excl. medewerkers) niet overschrijden, vragen we iedereen die de dienst in de kerk bezoekt om zich op te geven via de website. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn; iedereen is welkom. Aanmelden kan door hier te klikken. Doe het wel op tijd, want vol is vol; er zijn 250 tickets voor volwassenen en 30 tickets voor kinderen (4 tot 12 jaar).

Aanmelden diensten zomervakantie

Wil je je aanmelden voor een kerkdienst die tijdens de zomervakantie (de dienst van 11 juli t/m 22 augustus) plaatsvindt? Klik dan hier. Tijdens de zomervakantie is er beperkt opvang voor kinderen: er zijn 12 plekken voor kinderen van 0-4 jaar, 20 plekken voor kinderen van 4 tot 10 jaar (zij gaan naar de speeltuin). Kinderen van 11 jaar en ouders mogen mee de grote zaal in en moeten ook aangemeld worden voor ‘de grote zaal’.

Naar de kerk komen

Als je je aangemeld hebt via de website, ben je van harte welkom om zondagochtend naar de kerk te komen. Tenminste als je geen klachten als verkoudheid, hoesten, benauwdheid, verhoging of reuk/smaakverlies hebt ontwikkeld.

Volg de instructies van vrijwilligers goed op en houd in alle gevallen afstand van anderen.

Mondkapjes

Door de versoepelingen van zaterdag 26 juni hoeven we geen mondkapjes meer te dragen in de kerk!

De kerk binnengaan

Niemand geeft je een hand, maar voel je beslist welkom! Je hoeft je niet te identificeren bij de ingang en kunt gewoon doorlopen.

De kleine ingang aan de straatzijde mag beslist niet worden gebruikt. Ook niet als je gebruik kunt maken van de toegangsapp.

Bij de grote ingang aan de achterzijde staan alleen de linker en rechter deuren open. Daar wachten gastheren en -vrouwen je op om je naar een eventuele rij te begeleiden en je uitleg te geven. Het komt hier op neer:

Het gastenteam geeft aan door welke ingang je de kerkzaal mag binnengaan. Zij wijzen je ook een plekje aan waar je kunt gaan zitten. Het is dus niet de bedoeling dat je een eigen plek opzoekt.

Let op: wc-bezoek voor of na de dienst is niet mogelijk! Dat geldt ook voor kinderen alhoewel daar in de onderbouw soepel mee omgegaan zal worden. 

Let op: neem je jas mee naar binnen; de garderobe wordt niet gebruikt.

 

Kinderen en tieners

Baby’s, peuters en kleuters kunnen op dit moment helaas nog niet opgevangen worden.

Basisschoolkinderen worden buiten opgevangen, in de pannakooi. Zorg dus dat je lekker warme kleding aan hebt, waarin je goed kunt bewegen.

Als de tickets voor Hizkids van groep 1 tot en met 6 zijn uitverkocht, mogen deze kinderen helaas niet mee de grote zaal in. Kinderen in groep 7 en 8 mogen ook met een ‘grote zaal’ ticket aangemeld worden. In dat geval gaan ze gezellig mee met de ouder(s) naar de grote zaal.

De dienst beleven

Als koppel of gezin mag je naast elkaar zitten, maar de drie stoelen aan weerszijden mogen niet worden gebruikt. We vragen je witte vellen te leggen op die drie stoelen. Op deze vellen mag je een berichtje achterlaten voor diegene die ze volgende week gebruikt.

Tijdens de dienst mag er zachtjes gezongen worden. Je mag ook met je houding God aanbidden; dat is niet besmettelijk maar werkt wel aanstekelijk!

Let op: er zijn voldoende BHV-ers aanwezig. Volg, voor je eigen veiligheid, zijn/haar instructies op.

Let op: de dienst duurt ongeveer een uur. Tijdens dat uur is het niet mogelijk om de zaal te verlaten.

De dienst verlaten

Aan het eind van de dienst worden instructies gegeven. Mensen die het laatst binnen gekomen zijn, verlaten de zaal het eerst. Neem je de gekleurde vellen papier naast je even mee? Je kunt ze op een tafel aan de uitgang leggen.

Er wordt buiten – op gepaste afstand van elkaar – koffie gedronken.

Is het veilig?

Ons gebouw maakt het mogelijk om grote afstand van elkaar te bewaren én we beschikken over een modern ventilatiesysteem dat de lucht voortdurend ververst. Dat vergroot de veiligheid. De risico’s worden echter het best beperkt als we ons allemaal aan het bovengenoemde protocol houden.

Mogen we op je rekenen? Welkom! Klik op ‘aanmelden’ om je meteen kosteloos op te geven voor één of meerdere zondagen.

Aanmelden

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?