Joas Wijma

Bij Make a Choice (een christelijk kamp) heb ik Jezus echt leren kennen en heb ik een persoonlijke relatie mogen opbouwen met God. Ik wil mij spiegelen aan Jezus in alles wat ik doe. Met mijn doop wil ik laten zien dat ik Jezus in alles wil volgen en niet meer zonder Hem kan leven. Ik zie er naar uit wat Hij in mijn leven gaat doen!

Ik wil spiegelen aan Jezus in alles wat ik doe

Matthias Santing

Ik ben door mijn ouders christelijk opgevoed en heb nooit grote geloofstwijfels gehad, maar stelde toch het dopen uit. Sinds ik me afgelopen zomer in Delft heb aangesloten bij een christelijke studentenvereniging merk ik een groei in mijn geloof en persoonlijke relatie met God. Om deze groei voort te zetten heb ik mij op 1 april laten dopen.

 

Jan van Dijk

Helaas werd mijn vrouw 2 ½ jaar geleden ziek en kwam te overlijden. Ik zei daarvoor altijd, dat ik wel eerst zou gaan en dat zij maar jaloers kon zijn. Nu zei Piety, toen ze ziek was, wat er ook zou gebeuren, ík maar jaloers kon zijn. Ze is bij haar Heer. Ik heb me laten dopen om de Heer te volgen en Zijn teken en zegel te dragen.

Johan Planting 

Op 25 maart 2016 moest ik vrij plotseling een bypass operatie ondergaan. Ik ben door m’n ouders gelovig opgevoed, maar omdat de kerkgang en regels me tegen stonden, was ik al jaren niet meer naar de kerk geweest. Door de operatie liet God mij inzien dat ik niet zonder Hem kan; Hij gaf mij een tweede kans.

Marijke From

Johan en ik zijn een aantal jaren niet naar de kerk geweest en in mijn leven miste er toch zeker iets. Toen twee jaar geleden na Johans operatie ook bij hem de knop omging, was de weg vrij om een gemeente te zoeken. Ik was er aan toe en God heeft het zo geleid dat we samen de weg naar Zijn Huis teruggevonden hebben.

Maaike Dijkstra 

Ik heb me laten dopen uit dankbaarheid, voor wat Jezus voor mij gedaan heeft; geleden aan het kruis, mijn zonden zijn vergeven. Jezus houdt van mij, zoals ik ben.

Jezus houdt van mij,

zoals ik ben

Petra Bos

Ik heb Royal Mission gevolgd en heb ik geleerd om Gods stem te verstaan en Hem te vertrouwen, mijn zorgen, verdriet en blijdschap met Hem te delen. Hem te vragen: ‘Wat is Uw plan met mij?’

Eduard van der Vegt

“Een nieuw begin…. Samen met Hem en alle mooie dingen die Hij voor mij in petto heeft. 

‘De last op je schouders, draag hem over aan de Heer,

Hij zal voor je zorgen; wie hem trouw is,

laat Hij niet bezwijken, nooit.

(Psalm 55:23)


‘Je bent door God uitgekozen,

Hem behoor je toe en Hij heeft je lief.

(Kolossenzen 3:12)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?