Aan het eind van dit moeilijke jaar brengen we goed nieuws. Namelijk dat je niet bang hoeft te zijn. Dit bericht schijnt meer dan 400 keer in de bijbel te staan, maar nu staat het dan eindelijk ook op onze website.
Wil je weten wat we bedoelen? Volg dan live onze streams tijdens de adventsperiode en kerst. Je hoeft zelfs niet bang te zijn dat je iets gemist hebt - achteraf kijken kan ook via ons YouTube kanaal.

Adventsdiensten: Wees niet bang…

29 november om 10.00 uur (met Richard Santinge)
Wees niet bang… voor God.

6 december om 10.00 uur (met Richard Santinge)
Wees niet bang… voor mensen.

13 december om 10.00 uur (met Martin Dol)
Wees niet bang… voor je verleden.

20 december om 10.00 uur (met Richard Santinge)
Wees niet bang… voor je toekomst.

Kerstnachtdienst: …Ik ben bij je!

24 december om 20.00 uur
Met kerstliedjes die je thuis kunt meezingen, vanachter een grote kop chocolademelk met slagroom (die je wel zelf even moet regelen). Richard Santinge vertelt namens ons allemaal waarom we niet meer bang hoeven te zijn: Hij is bij ons (gekomen)!

Kerstochtenddienst

25 december om 10.00 uur
De kerstdienst op 1e kerstdag maken we samen. Een dienst met muziek, verhaal en de mogelijkheid om mee te doen en te reageren. Met korte filmpjes van de kerstboodschappen die we hebben rondgebracht en gefilmd in december. Wil je ook een kerstboodschap delen? Dat kan! Stuur ons een mailtje. Kinderen kunnen een speciale kleurplaat downloaden, inkleuren en een foto van hun kunstwerk mailen. Wie weet zie je jouw kerstboodschap terug op 1e kerstdag!

En speciaal voor de kinderen… HizKids TV!

Voorafgaand aan iedere adventszondag en de kerstochtenddienst is er een aflevering speciaal voor kinderen. Dan kunnen de kinderen luisteren en kijken naar een verhaal dat gaat over licht. Met een knutseltafel en leuke opdrachten… & Download hieronder jouw kleurplaat! 

Kleurplaat 1

Kleurplaat 2

 

Klik hier om naar ons YouTube kanaal te gaan.

 

 

 

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?