Het woord 'Advent' is Latijn voor 'komst'. Maar op welke komst zit je te wachten? De één wacht op de aankomst van het schip met geld, de ander wacht op de ware, en weer een derde wacht op de dag die je wist dat zou komen. Maar wat zou er gebeuren als zomaar, onverwacht, de liefde aankomt op Station Leeuwarden?

Wij staan alvast op het perron.

Kerstnachtdienst

24 december – 19.00u en 22.00u
Samen bekende kerstliederen zingen in een grote zaal. Kijken naar korte kerstige sketches. Luisteren hoe een brug geslagen wordt van mooie kerstgedachten naar de rauwe realiteit. Een spoorbrug ditkeer. En daarna chocolademelk om het warme gevoel nog wat langer vast te houden.

 

Kerstclassic-dienst

Kerstdienst voor de hele familie – 25 december – 10.00u
Heel anders dan anders: geen preek, maar een voorgelezen kerstverhaal. En geen muziekband, maar trompetten, trombones en een tuba. Laat de wind buiten maar blazen, binnen blaast het orkest.

 

Kerstgala Crossover

Op 14 december om 18.00u is het weer zover: ons geweldige jaarlijkse galadiner! De locatie is sinds kort bekend. Humphreys! (Het restaurant aan de Nieuwestad 91, 8911 CL Leeuwarden.) Dresscode? Gala-waardig…

Iedereen in jongvolwassenleeftijd (18-25 jaar) is van harte uitgenodigd; aanhang, gasten of geïnteresseerden zijn ook welkom. Wil je op de hoogte gehouden worden, of je opgeven? Dan kan dat bij Marco Bos (06-11762318)

 

Stadvent beleven in de Stadskerk?

Zodra het december is, is het Stadvent! Vanaf 1 december ben je iedere zondag van harte welkom om Stadvent mee te beleven.

1 december – ‘bewogen liefde’ met Arnoud Drop (directeur van Alpha Nederland)

8 december – ‘creatieve liefde’ met Richard Santinge (voorganger van de Stadskerk)

15 december – ‘zorgende liefde’ met Richard Santinge (deze dienst dragen we kinderen op)

22 december – ‘buitenaardse liefde’ met Simon van der Kooij 

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?