Het woord 'Advent' is Latijn voor 'komst'. Maar op welke komst zit je te wachten? De één wacht op de aankomst van het schip met geld, de ander wacht op de ware, en weer een derde wacht op de dag die je wist dat zou komen. Maar wat zou er gebeuren als zomaar, onverwacht, de liefde aankomt op Station Leeuwarden?

Wij staan alvast op het perron.

Kerstnachtdienst

24 december – 19.00u en 22.00u
Samen bekende kerstliederen zingen in een grote zaal. Kijken naar korte kerstige sketches. Luisteren hoe een brug geslagen wordt van mooie kerstgedachten naar de rauwe realiteit. Een spoorbrug ditkeer. En daarna chocolademelk om het warme gevoel nog wat langer vast te houden.

 

Kerstclassic-dienst

Kerstdienst voor de hele familie – 25 december – 10.00u
Heel anders dan anders: geen preek, maar een voorgelezen kerstverhaal. En geen muziekband, maar een trompetten, trombones en een tuba. Laat de wind buiten maar blazen, binnen blaast het orkest.

 

Kerstgala Crossover

Op 14 december om 18.00u is het weer zover: ons geweldige jaarlijkse galadiner! Locatie volgt nog, we zijn druk op zoek naar iets sfeervols. Dresscode? Gala-waardig!

Iedereen in jongvolwassenleeftijd (18-25 jaar) is van harte uitgenodigd; aanhang, gasten of geïnteresseerden zijn ook welkom. Wil je op de hoogte gehouden worden, of je opgeven? Dan kan dat bij Marco Bos (06-11762318)

 

Stadvent beleven in de Stadskerk?

Zodra het december is, is het Stadvent! Vanaf 1 december ben je iedere zondag van harte welkom om Stadvent mee te beleven.

1 december – ‘bewogen liefde’ met Arnoud Drop (directeur van Alpha Nederland)

8 december – ‘creatieve liefde’ met Richard Santinge (voorganger van de Stadskerk)

15 december – ‘zorgende liefde’ met Richard Santinge (deze dienst dragen we kinderen op)

22 december – ‘buitenaardse liefde’ met Simon van der Kooij 


Gezocht!

Acteurs, actrices en figuranten

We zijn weer volop in voorbereiding voor de kerstnachtdienst voor dit jaar. Het beloofd een prachtige dienst te worden, maar we kunnen nog wel wat hulp gebruiken... Voor deze dienst zijn we namelijk op zoek naar figuranten en acteurs. Lijkt het je leuk om hier meer over te horen dan is er op zondag 17 november om 11.30 uur tot 12.15 uur een informatiebijeenkomst waarin het script wordt uitgelegd door regisseuze Ruth Hanemaaijer. Voel je welkom.

Belangrijk om te weten op zondag 8 december en op zondag 15 december zal er worden gerepeteerd. Dit van 11.30 uur tot 13.00 uur. De generale zal plaats vinden op maandagavond 23 december.
Meer weten, kom vooral op de informatiebijeenkomst...

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?