Wat fijn dat je gebruik maakt van ons gebouw; hopelijk voel je je hier thuis.


Omdat we onze ruimten graag net, schoon en functioneel willen houden hebben we een paar afspraken opgesteld. We waarderen het heel erg als je die even door wilt nemen; het zijn er niet veel.

Huisregels gebruik ruimtes Stadskerk De Wijngaard

  1. Meld altijd het gebruik van een zaal aan via de website www.stadskerkdewijngaard.nl/reserveren. Of lekker kort: www.sdew.nl/reserveren. Werkt het niet? Dan ben je waarschijnlijk niet ingelogd. Log eerst in, en probeer het dan opnieuw.
  2. Koffie- en theekannen vind je in de kast in de spoelkeuken. Hier ligt ook de voorraad papieren bekertjes, roerstaafjes, creamer en suiker. In een andere kast vind je servies en bestek.
  3. Laat de zaal achter zoals je deze hebt aangetroffen. Dit betekent dat je: a) Stoelen en tafels op de juiste plaats terugzet. b) Dat je de tafels even afneemt met een doekje. Je vindt ze in de kist in de spoelkeuken; de wasmand staat daar ook. c) Dat je gebruikt servies opruimt, koffiekannen en theekannen leeggiet en omspoelt, ongebruikte bekers terugzet en de ongebruikte melk en suiker in de daarvoor bestemde bakken teruglegt. d) Rommel in de prullenbak gooit, en gebruikte bekers in de stack-up bakken. e) Dat je stofzuigt. De stofzuiger staat in een kast in het gangetje achter de receptie bij de vooringang.
  4. Was je ook nog even af? Theedoeken vind je in de kast in de spoelkeuken.
  5. Vergeet niet alle gebruikte apparatuur uit te schakelen. Dat is goed voor het milieu.
  6. Heb je de verwarming gebruikt? Dan ook weer na afloop dichtdraaien. We zijn niet voor niets een groene kerk.
  7. Als de lichten niet automatisch aangingen (en telkens uitgingen als te stil zat), zet ze dan ook weer uit. Je weet wel, vanwege het milieu en de groene kerk en zo.
  8. Sluit de toegangsdeur altijd achter je om tocht én het risico op diefstal te verminderen. Tip: geef je 06-nummer aan de mensen die je verwacht en laat hen bellen als ze er zijn.
  9. Oei, is er iets stuk gegaan? Meld dit dan even bij de beheerder (gebouw@stadskerkdewijngaard.nl).

Vergaderingen en bijeenkomsten die horen bij Stadskerk De Wijngaard zijn uiteraard kosteloos. Wil je een ruimte gebruiken voor een persoonlijke of zakelijke bijeenkomst, dan kun je een prijsopgave aanvragen via verhuur@stadskerkdewijngaard.nl.

 

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?