Richard Santinge is de voorganger van De Wijngaard. Samen met zijn gezin is hij vanaf 2007 aan De Wijngaard verbonden. Richard (1975) en Martine (1973) zijn getrouwd en hebben 4 kinderen: Seruja (1999), Eva (2002), Loïs (2004) en Levi (2009).

Richard studeerde Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Ede en Theologie aan de Evangelische Theologische Hogeschool in Veenendaal en de Rijksuniversiteit in Groningen (RuG). In 2013 heeft hij aan de RuG de Master Origins of Abrahamic Religions (Jodendom, Christendom en Islam) behaald. In deze periode heeft hij zich gespecialiseerd in de tekstuele groei van de Hebreeuwse Bijbel.

Naast zijn werk in de Wijngaard is Richard als docent Oude Testament betrokken bij de Evangelische Toerusting School en Royal Mission School. Martine is wijkverpleegkundige in Leeuwarden en spreekt op verschillende plekken vanuit een diepe liefde voor het Woord van God. Samen zetten zij zich met de gemeente in om vorm te geven aan de visie van Stadskerk De Wijngaard en zijn zij betrokken bij het prachtige werk van Compassion International.

Neem contact op met

Richard Santinge

telefoon: 06-27478387
mail: voorganger@stadskerkdewijngaard.nl

Richard is maandag t/m vrijdag bereikbaar.

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?