Na een heerlijke zomer gaan we op zondag 10 september met elkaar van start met ons nieuwe thema "Het goede leven"

Dit markeren we graag met onze startzondag waaraan we allemaal onze bijdrage mogen leveren!

We beginnen met een feestelijke dienst en aansluitend gaan we met elkaar eten. Om er voor te zorgen dat iedereen genoeg heeft is het de bedoeling dat we allemaal wat meenemen. Denk hierbij aan lekkere broodjes, wraps, een salade, lekkere cake of taart….wees creatief en met elkaar creëren we dan een heerlijk samengesteld buffet waar we jong en oud van kunnen genieten.

Bedenk hierbij met hoeveel mensen je komt en dan net iets extra’s zodat ook gasten kunnen meegenieten. Je kunt voor de dienst het eten afgeven bij het “buffet-team” in de keuken van de kantine.

De kinderen vanaf 6 jaar blijven de gehele dienst boven en gaan daarna eerst met elkaar een heerlijk broodje knakworst eten, zij sluiten wat later aan en mogen dan natuurlijk ook lekker mee eten van het buffet.

Na het eten  zijn er voor de kinderen gezellige spellen te doen, met een volle spelkaart kun je een heerlijk ijsje verdienen!

We kunnen nog wel wat hulp gebruiken om alles goed te laten verlopen! Meld je aan via de mail bij: kerkmanager@stadskerkdewijngaard.nl

We zien er naar uit dat je komt!

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?