De dagen worden korter, de kaarsjes staan weer op de schoorsteenmantel en je begint weer na te denken over de Grote Vragen. Hoe komt dat toch? Hoe komen we hier eigenlijk op aarde? En hoe verdrijven we het donker? Kom naar de kerk en vier Advent in de Stadskerk: Stadvent dus! O ja, vergeet niet de kaarsjes uit de blazen thuis...

Met Stadvent leven we toe naar het kerstfeest: het feest van Jezus’ komst naar deze wereld als baby in een kribbe. In onze kerk is daarom veel te beleven in deze periode!

Kerstfeest voor ouderen

Wees welkom op 15 december van 12.00 tot 14.30u! We gaan samen Kerstliederen zingen m.m.v. fam. Kramer, samen aan tafel genieten van een lekkere lunch en luisteren naar een korte lezing van onze eigen Martine Santinge. Dus al met al genieten we van het wonder van de geboorte van het kindje Jezus en door Hem genieten we van elkaar. Graag wel even opgeven bij Carina. Opgeven kan t/m zaterdag 8 december.

Kerstdiner Crosslink klas 1 en 2

Voor klas 1 en 2 van Crosslink is er op vrijdag 21 december om 18:00u een heerlijk kerstbuffet. De kosten zijn €2,50 en aanmelden kan tot 9 december bij je eigen groepsleiding of wanneer je nog geen lid bent van een groep, bij José! Doe je foutste kerst-outfit aan en wees erbij, want All we want for Christmas is you!

Voor meer informatie over het kerstbuffet, mag je altijd mailen naar José.
Voor meer info over Crosslink, ga je naar de pagina van Crosslink.

Glow in the dark

Kerstnachtdienst 24 december – 20.00u
Tijdens deze kerstnacht nemen we je mee op een indrukkende reis. Vanuit het donker naar het licht van God. Aan de hand van traditionele kerstliederen, de Bijbel en persoonlijke verhalen, wordt het wonder van Kerst dichtbij gebracht. Of je nu opzoek bent naar een persoonlijke relatie met God of dat gewoon dankbaar bent voor de geboorte van Jezus, wees welkom tijdens deze onvergetelijke kerstnachtdienst.

De Herberg

Kerstfamiliedienst 25 december – 10.00u
Kerstfamiliedienst 2018 is een swingende! Deze dienst is namelijk het multiculturele gospelkoor ‘All for One’ bij ons, met Basile Maneka. Natuurlijk wordt het kerstverhaal verteld! Dit jaar in een herbergsetting. Deze Kerstfamiliedienst is toegankelijk voor alle leeftijden.Al eerder naar Stadvent?

Zodra het december is, is het Stadvent! Vanaf 2 december ben je iedere zondag van harte welkom om Stadvent mee te beleven!
Zondag 2 december, 10.00u: Stad bij nacht
Zondag 9 december, 10.00u: Vrees Niet(s)
Zondag 16 december, 10.00u: Voetlicht
Zondag 23 december, 10.00u: Zoeklicht

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?