Waar voelt jouw talent zich thuis? Je kunt het vrijblijvend ontdekken tijdens de talentendag van 5 februari. Op verschillende plekken in de kerk kun je proberen, oefenen en kennismaken met teams in de kerk. Zo ontdek je waar jij tot bloei kunt komen. De talentendag is op 5 februari van 10.00 tot 12.00 uur. Lees gauw verder om je aan te melden.

Muziek, zang, camera of licht- en geluidstechniek
Wil je ervaren of zingen of muziek maken in een groep iets voor je is, heb je affiniteit met camerawerk, geluidstechniek of werken met licht? Wil je eens oefenen om te ervaren of een van deze onderdelen van een eredienst goed bij je past? Dan kun je op deze ochtend oefenen en/of meekijken. Kom ook gerust als je je geroepen voelt om te participeren in de diensten, maar nog niet precies weet welk onderdeel je leuk vindt. Samen maken we God groot!

Nodig:
Voor het oefenen met zang of meespelen op een instrument werken we met een in-ear monitor systeem, het is daarom nodig om in -ear systeem of koptelefoon mee te nemen.

Aanmelden: Mail Anneke Kramer

Team Communicatie
Weet jij je weg te vinden op sociale media, heb je gevoel voor tekst of weet je juist hoe een beeld mooi uitkomt? Kom dan eens proberen of het communicatieteam iets voor je is. In dit team maken we één keer per maand, tijdens een gezellige en inspirerende avond, verschillende content voor de kerk. Probeer op 5 februari eens vrijblijvend of dit bij jou past.

Nodig:
Als je gemakkelijk kunt werken met programma’s als Word en PowerPoint, dan kun je ook meedoen in ons team. Het is handig, maar niet noodzakelijk, dat je een telefoon of laptop mee hebt.

Aanmelden: communicatie@stadskerkdewijngaard.nl

Facilitair
Vind jij het fijn als je huis heerlijk netjes en schoon is, voelt iedereen zich altijd thuis bij jou? Of ben je juist superhandig of lijkt het je leuk om met grote machines te werken in de tuin? Kom dan eens kennismaken met team Facilitair. Een gezellig en vrolijk team waar jij je thuisvoelt en zorgt dat anderen zich thuisvoelen in de kerk.

Aanmelden: Kerkmanager@stadskerkdewijngaard.nl

Talentteam
Vind jij het leuk om mensen tot bloei te zien komen? Ben je geïnteresseerd in wat anderen beweegt en zie jij altijd kansen en mogelijkheden in mensen? Dan is het talentteam misschien wel wat voor jou! Kom vrijblijvend kennismaken met dit team.

Je bent ook welkom voor een vrijblijvende kennismaking als je nog niet precies weet wat je kunt bijdragen. Het talentteam zit voor je klaar om met je mee te denken.

Aanmelden: Talentteam@stadskerkdewijngaard.nl

Welkomstteam
Vind jij het leuk om mensen hartelijk te verwelkomen. Wijs je mensen graag de weg in- en om de kerk? Geef jij mensen vaak het gevoel dat ze welkom zijn? Dan is het welkomstteam misschien wel wat voor jou. Op 5 februari ontvang je meer informatie over hoe dit team werkt. Laat je vrijblijvend informeren!

Aanmelden: Mail Marijke Labohm

Maak je talent bekend
Het wordt een mooie en vooral leerzame dag, waarin je op een laagdrempelige manier, door inzet van je talent God groot kunt maken en ondertussen kunt ontdekken op welke plek jij jouw talent kunt inzetten bij Stadskerk de Wijngaard. Wil je je eerst nog verder verdiepen in de verschillende teams bij Stadskerk de Wijngaard of testen waar jouw talent zich thuisvoelt? Kijk dan eens op de talentenpagina.

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?