Aanstaande zaterdag 25 juni 2022 organiseren we weer de talentendag bij Stadskerk de Wijngaard. De talentendag is dit keer voor Muziek, Zang, Geluid, Beeld en Licht.

Mensen die graag willen dienen in Stadskerk de Wijngaard met muziek of zang, of graag eens willen oefenen met camerawerk, de beamer willen bedienen of oefenen met de geluids- of lichttechniek, kunnen zich voor deze ochtend aanmelden. We willen op een laagdrempelige manier met muziek, zang, geluid, beeld en licht God zoeken en aanbidden en daarvoor onze verschillende talenten in leren zetten.

Zou je graag willen ervaren of zingen of muziek maken in een groep iets voor je is, heb je affiniteit met camerawerk, geluidstechniek, of werken met licht en eens wilt oefenen om zo te ervaren of een van deze onderdelen van een eredienst goed bij je past, als je je geroepen voelt om te participeren in de diensten, maar nog niet precies weet welk onderdeel je leuk vindt, dan kun je op deze ochtend oefenen en/of meekijken. Meld je dan vooral aan!

Aanmelden
Stuur een mailtje naar mevrouwkramer@gmail.com

Nodig
Voor het oefenen met zang of meespelen op een instrument werken we met een in-ear monitor systeem, het is daarom nodig om in-ear systeem/koptelefoon mee te nemen.

Maak je talent bekend
Het wordt een mooie en vooral leerzame ochtend, waarin je op een laagdrempelige manier, door inzet van je talent God groot kunt maken en ondertussen kunt ontdekken of dat talent ingezet kan worden in de verschillende diensten in Stadskerk de Wijngaard.

Wanneer ook alweer?
De talenten dag is op 25 juni 2022 van 10.00 tot 12.00 uur.

Groet van de organisatie:

Robert van der Harst
Auke de Jong
René en Anneke Kramer
Wijnand Fijnvandraat
Ruben Kuit

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?