In juni 2019 werd o.a. door Jos van Zuylen (jr) de stichting Hope Ministries International opgericht. Deze stichting bied hulp aan de allerarmsten in India. Op dit moment heeft India het erg moeilijk en vraagt de stichting uw financiële hulp om de mensen in India te kunnen bijstaan.

In India is op dit moment een harde-lockdown van kracht, en die is recent met 2 weken verlengd. De lokale pastor waar de stichting contact mee heeft hielp de weduwen en mensen met Lepra regelmatig aan voedsel en kleding. Sinds de lockdown is dat niet mogelijk. Deze mensen zijn nu zonder hulp. De overheid probeert hen 1x per dag van voedsel te voorzien maar dat is niet toereikend.
Weduwen en mensen met Lepra zijn van de samenleving buitengesloten in India dus de nood is daar erg hoog.
Om er voor te zorgen dat deze mensen direct na de lockdown weer voedsel en eventueel kleding krijgen willen we graag vanuit de stichting geld inzamelen.
We kennen de mensen waar het naar toe gaat en we vertrouwen ze volledig.
Vorige week sprak ik via facebook met de vrouw van de pastor daar en ze schreef het volgende:
“All the poor people are proverty situation. We are unable to help them this time but we hope and praying with tears for them. Please pray for them and if any possible help them.pray for us and our churches also.”

Kijk op de facebookpagina of de website  voor meer informatie en de mogelijkheid tot doneren.

Alvast heel hartelijk dank!
Jos van Zuylen
Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?