Na de succesvolle lustrumeditie van Gospel Event Leeuwarden in 2018 kon het niet uitblijven. De 6e editie van Gospel Event Leeuwarden komt eraan en wordt gehouden op zaterdag 16 november 2019!.
De inschrijving voor het projectkoor van Gospel Event Leeuwarden 2019 start op vrijdag 10 mei 2019.

Gospel Event Leeuwarden is een project van Gospelkoor The Young Christian Singers (Leeuwarden)Belangrijk onderdeel van dit project is het vormen van een projectkoor waarmee een spetterend concert gehouden wordt. 
Deelnemers aan het projectkoor ervaren het evenement elk jaar als een prachtig evenement, wat is er leuker dan nieuwe contacten maken, samen zingen, muziek maken en toewerken naar een mooie finale?

Bijzonder aan het projectkoor is dat er in 2019 plaats is voor nog meer deelnemers, vooral mannen worden uitgedaagd en het streven is minimaal 25 mannen onder de deelnemers te hebben. 
In 5 repetities (vanaf 18 oktober) gaan gospelkoor en projectkoor aan de slag en vervult het projectkoor een belangrijke rol in het concert. Er is plaats voor wel 100 deelnemers. Het geheel wordt begeleid door de band van het gospelkoor en staat onder leiding van Wilco Kloosterman. 
Een uniek evenement in Noord-Nederland.

Wil jij er bij zijn en meedoen?
Lees meer op onze Facebook pagina of website www.theyoungchristiansingers.nl en geef je (snel) op als deelnemer aan het projectkoor.Opgave kan vanaf vrijdag 18 mei via het deelnameformulier op de website.

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?