In de laatste nieuwsbrief schreef ik over de School of Biblical Studies die ik aan het doen was, en mijn wekelijkse outreaches met Sisterhood, een ministry die met jonge meiden werkt.

Deze nieuwsbrief is puur om iedereen te bedanken voor alle support!

Ik wens u allen de genade van de Here Jezus Christus toe. Amen.

Openbaring 22:21

Inmiddels zijn we de hele bijbel door geweest en kan ik zeggen dat we de bijbel 5x hebben gelezen!
De boeken waar we mee eindigden waren Mattheus en Openbaring en het was zo goed en mooi om te zien hoe alles wat we hebben geleerd samen kwam in deze twee boeken. God is zo genadig en zo goed en ik ben zo dankbaar dat ik een deel van dit programma mocht zijn.
Het staffen van de DTS, outreach naar de Filippijnen, en de hele bijbel doorlezen en er samen met mijn klasgenoten induiken en zoveel leren over God en zijn woord, en hoe belangrijk het is dat we zijn woord kennen!

 

Daarom ook dit laatste vers van de bijbel. Het mag dan wel de laatste zijn, maar dat is natuurlijk niet het einde. Wij mogen uitleven wat Jezus ons heeft voor gedaan en de genade van God ontvangen en doorgeven aan de mensen om ons heen!

Bedankt!

Jullie hebben het allemaal mogelijk gemaakt voor mij om dit te kunnen doen!
Ik ben super dankbaar voor alle steun. De financiële support, het gebed, de lieve berichtjes en telefoontjes. Het afgelopen anderhalf jaar is niet altijd makkelijk geweest, maar het is allemaal gelukt en dat had ik niet zonder jullie en zeker zonder God niet kunnen doen!
Alle eer aan God!

Voor iedereen die mij de afgelopen tijd financieel heeft ondersteund: Je mag nu stoppen me te ondersteunen 🙂 Ik ben weer veilig thuis in Nederland, een paar weken eerder dan gepland ivm het coronavirus, maar mijn tijd in YWAM is voor nu voorbij en ik ga verder met andere dingen.

Ik wil jullie hierbij uitnodigen om nu je mij niet meer hoeft te ondersteunen, mijn mede Wijngaarder en mede Zuid-afrikaan, Annette Waagemans te supporten! Zij werkt met Hope Prison Ministry in Zuid Afrika. annette@waagemans.nl

Heb je vragen, gebedspunten of wil je gewoon met me praten? Stuur me een berichtje!

E-mail: wilma_ypma@hotmail.com

Groetjes en knuffels,

Wilma

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?