Stadskerk De Wijngaard ondersteunt Time to Connect financieel via een zgn start up overeenkomst en daarnaast mogen zij voor events gebruik maken van zalen ons gebouw. Jeroen Slaets, teamleider muziek, is werkzaam bij Time to Connect.

Time to Connect brengt jongeren en mensen die wel een maatje kunnen gebruiken bij elkaar.
Vrijdagavond 1 juli organiseerden een aantal van deze jongeren een zgn Showcase. Een avond waarbij Time to Connect aan hun netwerk van contacten en sponoren liet zien wat zij hebben kunnen betekenen voor de kwetsbaren in Leeuwarden. Prachtige voorbeelden van hoe jongeren tijd en aandacht besteden aan mensen die dat zo goed kunnen gebruiken. Een win win situatie in alle voorbeelden: voor jongere (maatje) en de ander waar zij tijd mee doorbrengen.

Tussen de diverse presentaties en interviews door werd er heerlijk gegeten. Het eten dat overbleef is vervolgens via de diverse buurthuizen bij gezinnen terecht gekomen die het goed kunnen gebruiken, helemaal passend bij het gedachtengoed van Time to Connect!

Timo en Audry ter Voort bezochten de avond namens De Wijngaard, ook werd ons restaurant voor deze avond beschikbaar gesteld. Wil je meer weten over Time to Connect, ken of ben je een jongere die zich graag inzet voor de ander of ken of ben je iemand die wel een maatje kan gebruiken? Kijk dan eens op de website: https://www.netwerktimetoconnect.nl/.

Daarnaast willen we als Stadskerk kijken of we meer de samenwerking kunnen zoeken met Time to Connect. Ook als kerk willen we ons inzetten voor de kwetsbaren. Hoe en wat is nog niet duidelijk, maar we gaan ermee bezig. Past dit goed bij jou en zou je daarin een rol willen hebben binnen de Stadskerk? Dan kun je wellicht meedenken en meedoen: meld je dan aan bij Audry ter Voort via kerkmanager@stadskerkdewijngaard.nl.

Met vriendelijke groet,

Audry ter Voort
Kerkmanager

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?