In de komende weken zijn er verschillende speciale momenten en samenkomsten. In dit bericht staan ze overzichtelijk op een rijtje. Zo weet je precies wanneer je online moet zijn om vieringen mee te maken. We wensen je een gezegende kerst en een fijn oud en nieuw!

Vanwege de huidige coronamaatregelen organiseren we al onze samenkomsten online.

24 december – Kerstnachtdienst

De kerstnachtdienst heeft dit jaar als thema ‘jij bent dichtbij’.  De dienst is te volgen via livestream, dus maak het thuis gezellig en nodig gasten uit om de dienst bij jou thuis mee te beleven. Zorg voor warme choco of een lekkere maaltijd.

De dienst start om 19.30 uur. Meer info op www.stadvent.nl.

25 december – kinderkerstfeest

Op 1e kerstdag vieren we het kinderkerstfeest. Een speciale kerkdienst voor en door kinderen en hun gezinnen. Met kerst werd het kindje Jezus geboren, de kinderen horen er daarom zeker op kerst helemaal bij. De dienst is te volgen via livestream.

De dienst start om 10.00 uur, op ons youtubekanaal.

26 december – Innovate kerstspecial

Dit jaar is 2e kerstdag op een zondag. Innovate heeft speciaal voor dit moment een prachtige kerstspecial opgenomen. Vanaf 10.00 uur is de kerstspecial te bekijken op het youtubekanaal van Stadskerk de Wijngaard. 

Oud & nieuw

Met oud & nieuw zijn er geen samenkomsten georganiseerd in ons gebouw. Vanaf zondag 2 januari ben je weer van harte welkom om onze samenkomst mee te maken, die start om 10.00 uur op ons youtubekanaal.

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?