Vanaf 23 januari kan en mag het weer: samenkomen in de grote zaal. Wat een feest! We kijken er naar uit om iedereen die dat wil te ontmoeten in de kerk. Samen maken we God groot, ontmoeten we elkaar en worden we toegerust met het woord van God. Kom je ook?

Zondag 16 januari is de kerkdienst nog te volgen via livestream. Dat geeft vrijwilligers de kans om zich goed voor te bereiden op het veilig en prettig ontvangen van iedereen die komt.

Samen zorgen we ervoor dat het veilig is en voelt om naar de kerk te komen. Daarom vragen we iedereen om tijdens het lopen een mondkapje te dragen. Ook houden houden we afstand. Kinderen mogen direct naar hun eigen programma, het welkomstteam wijst je eventueel de weg. Verder heeft de kerkzaal een prachtig en krachtig ventilatiesysteem, dat ons ruimschoots voorziet van verse lucht. En last but not least, volg altijd de aanwijzingen van ons BHV-team op.

Uiteraard blijft het ook mogelijk om de dienst te volgen via livestream op ons youtubekanaal.

Wil je er de komende week nog even over nadenken of je weer naar de kerk komt? Neem dan dit eerlijk verhaal uit ons magazine Wijnpers eens mee in je overwegingen.

Na enige tijd bleek het voorzichtig weer mogelijk om naar de kerk te gaan. De man vertelde aan enkele kringleden van zijn kerk dat hij er best een beetje tegen opzag. Zijn nieuwe zondagochtenden bevielen hem eigenlijk wel.

 

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?