Vanaf 8-februari t/m 18-februari ga ik, Jos van Zuylen, met een klein team naar India.
In India zullen wij een lokale kerk ondersteunen in hun missionaire activiteiten. Hierbij kun je denken aan activiteiten als het bezoeken van een weeshuis, leprakolonie, bezoeken van weduwen etc. Daarnaast zullen we enkele trainingen gaan geven aan lokale church-pastors.

Het complete programma is op dit moment nog niet helemaal rond, maar daar wordt hard aan gewerkt.

In India zullen we samen met de lokale kerk Jezus bekend maken bij de mensen die we gaan ontmoeten. Tegelijkertijd kunnen we niet met lege handen aankomen. We willen dus ook zoveel mogelijk geld meenemen en dat daar besteden aan bijvoorbeeld kleding voor de weduwen, schoenen voor de weeskinderen, dekens voor de mensen met lepra enz. 

We nemen dus geen spullen mee maar kopen zelf ter plekke, in de lokale economie, de spullen die nodig zijn. Zo weten we waar het geld aan besteed wordt, en dat het zeker goed terecht komt.

Gedurende onze reis zullen er regelmatig updates op de website verschijnen over de reis, maar ook over dingen waar wij gebed voor nodig hebben. 

Zoals ik al aangaf willen we graag geld meenemen. Het geld is niet voor onze reis- of verblijfskosten, maar wordt geheel besteed aan de spullen die de mensen in India hard nodig hebben.  Hierbij dus de vraag of je wilt overwegen om te sponsoren. No pressure!

Indien u wilt sponsoren, kunt u een bedrag overmaken naar mijn rekening: NL84INGB0006761154 t.n.v. J.J. van Zuylen o.v.v. “India 2019”. Ik zorg er persoonlijk voor dat alles goed terecht komt!

Mocht je nog vragen hebben, laat het dan vooral weten 

jos@jvzuylen.nl

Groeten,

Jos van Zuylen

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?