Wat heeft het evangelie te maken met zorg voor de natuur? Hoe zit het nu echt met klimaatverandering? Hoe kan ik 'zero waste' leven? Wat zijn dè groene tips en trucs? Ontdek het op 5 oktober in Zwolle tijdens Groen Geloven, hét duurzaamheidsevenement waar je jouw volgende stap zet naar een duurzame levensstijl.

We gaan met een aantal mensen vanuit Stadskerk De Wijngaard naar deze dag toe. Want we zijn een Groene Kerk en willen weten welke volgende stap we kunnen zetten om het verschil te maken! Ga je ook mee? Laat het weten aan Henk Koning. Eventueel kunnen we samen reizen.

Tickets kun je hier bestellen.

Laat je inspireren door prikkelende speeches, ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en verdiep je in het thema ecologische gerechtigheid. Deze dag ontdek je welke concrete stappen jij kunt zetten om thuis, in je kerk en in je omgeving het verschil te maken.

Op het programma staan tal van goede sprekers, optredens, verdiepende colleges en maar liefst 14 proeverijen die je helpen om praktisch aan de slag te gaan! De afsluitende netwerkborrel geeft je alle kans om mensen te ontmoeten die net als jij op zoek zijn naar een levensstijl die recht doet aan mens en natuur.

Groen Geloven is een initiatief van GroenGelovig en GroeneKerkenactie, georganiseerd door: Tear, Christenunie, Kerk in Actie, de EO, A Rocha, Micha Nederland, CCA, CGMV en Laudato SI werkgroep Nederland.

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?