Dit jaar organiseert dominee Orlando Bottenbley drie feestelijke gospelconcerten in het noorden van het land. Met artiesten zoals Elvis E, Desray, Dwight Dissels, Elske De Wall en Muriël Blijd worden de zogeheten gospelcelebrations een écht muzikaal feestje. Iedereen is van harte uitgenodigd voor deze (gratis) events.

De gospelcelebrations zijn een muzikale kennismaking met black gospelmuziek. Muzikaal leider Elvis E heeft een bruisend programma gemaakt met pop- en gospelsongs. Hij nodigde muzikale vrienden Desray, Dwight Dissels, Elske DeWall en Muriël Blijd uit om tijdens de celebrations op te treden. Zij zingen onder begeleiding van een full band en groot koor.

Op vrijdag 20 januari is de eerste gospelcelebration in de Stadskerk in Leeuwarden. Zaterdag 18 februari is het programma te zien en horen in Hanze Plaza in Groningen. Op zaterdag 25 maart kunnen bezoekers genieten van de gospelmuziek in De Bonte Wever in Assen. Toegang is gratis, maar kaartjes moeten wel vooraf gereserveerd worden via EventBrite.

Met drie gospelcelebrations voor de boeg kijkt de organisatie van Bottenbley uit naar een mooie periode waarin veel mensen een avondje kunnen genieten van pure black gospelmuziek. Dominee Bottenbley zal tijdens de avonden ook kort spreken. Zo maken de bezoekers niet alleen kennis met black gospelmuziek, maar ook met het christelijke geloof.

Meer informatie over de celebrations ? Ga naar http://facebook.com/gospelcelebrationsNL en http://instagram.com/gospelcelebrationsNL 

Voor het reserveren van kaarten: https://www.eventbrite.com/e/tickets-gospelcelebration-leeuwarden-503438246347

 

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?