Gospel Event Leeuwarden 2020 gaat niet door

Tja, we vallen meteen maar met de deur in huis. We zien gelet op de huidige situatie geen kans om Gospel Event Leeuwarden 2020 te kunnen organiseren. Door de gevolgen van Corona is nog onduidelijk hoe en of we als koor en projectkoor na 1 september met elkaar om moeten gaan. De 1,5 meter richtlijn vormt een onoverkomelijk obstakel voor ons project. We vinden dit enorm jammer. Maar we hebben niet alleen slecht nieuws.

Er is ook goed nieuws!

Gospel Event Leeuwarden 2020: de digitale versie

We vinden het ontzettend jammer dat we elkaar niet live kunnen ontmoeten en samen kunnen werken aan het Gospel Event Leeuwarden 2020. We hebben bedacht dat we dit jaar dan op andere wijze de uitdaging met elkaar aan willen gaan; we gaan voor een digitaal experiment! Hier hebben wij als gospelkoor inmiddels ervaring mee. Ons nummer ‘Better is  one day’ is onlangs online gegaan en volledig in de thuis situatie gemaakt. Wil je dit eens zien? Klik dan op bijgaande link.

Deze uitdaging willen we met jullie ook aangaan.

Het lijkt ons fantastisch om samen met jullie via eigen opnames een nummer te maken. Hiervoor krijg je van ons het lied en de verschillende partijen toegestuurd. Het geheel wordt ondersteund door instructie video’s van onze dirigent. Neem met je telefoon (het liefst via video) je partij op en stuur de opname naar ons toe. Wij mixen alle opnames tot één geheel en het resultaat wordt verrassend en uniek. Een muzikale en visuele presentatie met het grootste digitale projectkoor ooit!

Doe jij mee? Laat dit dan vóór 1 juni aan ons weten door een mailtje te sturen naar:

gospelkoortycs@gmail.com

Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

 

Muzikale groeten

Gospelkoor The Young Christian Singers

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?