6ee editie van Gospel Event Leeuwarden op 16 november in De Wijngaard, Leeuwarden

Bijna is het zover!  Na een intensieve voorbereiding van een half jaar is het tijd voor de uitvoering van Gospel Event Leeuwarden 2019. Het project van gospelkoor The Young Christian Singers uit Leeuwarden. Een spetterende concertavond met een projectkoor van ruim 100 zangers, het gospelkoor met 30 zangers en een ervaren band van 5 muzikanten.

Na de geslaagde lustrum editie in 2018 (5e keer Gospel Event Leeuwarden) organiseert de concertcommissie van het gospelkoor opnieuw een gospel event in Leeuwarden.
Ook in 2019 houden we het concert in het kerkgebouw van Vrije Baptistengemeente De Wijngaard.
Hier hebben we voldoende ruimte voor gospelkoor, het mega projectkoor, muzikanten en publiek.

Voor deze 6e editie is weer enorm veel belangstelling. Het projectkoor was snel gevormd, inmiddels hebben ruim 100 mensen zich opgegeven om mee te doen. Voor 2019 hebben we ingezet op een groot aandeel mannen in het projectkoor. Dit is gelukt: ruim 25% van de deelnemers betreft mannen. De benadering ‘Meer voor mannen’ heeft goed gewerkt.

Op naar de finale: samen op het podium in de Wijngaard!

In het repertoire is vanzelfsprekend plaats voor gospel. Het projectkoor doet mee met zeker de helft van de nummers die te horen zijn. De openingsact is weer verrassend. Het publiek wordt meteen warm gemaakt voor wat er op het podium gebeurt en speelt hierin een actieve rol. Rode draad door het concert is ‘Verbinding’. Die verbinding ervaren we tijdens dit project, maar ook in de maatschappij is verbinding belangrijker dan ooit.

De voorbereidingsavonden (5x) zijn de moeite waard. In hoog tempo studeert het projectkoor, samen met The Young Christian Singers, de nummers in en het klinkt fantastisch! Op naar de finale: samen op het podium in De Wijngaard!

Waar en wanneer?

Ruim 130 zangers staan op 16 november vanaf 20.00 uur op het podium in De Wijngaard. Samen maken zij er, onder de bezielende leiding van Wilco Kloosterman, een spetterende avond van.
Deuren gaan open om 19.15 uur.

Kaarten

Kaarten zijn te verkrijgen aan de kassa en via het bestelformulier op de website van het gospelkoor:
The Young Christian Singers

Vragen?

Voor vragen en nadere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Geert Luinstra via 06-15448225.

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?