• 27 september 2021
  • Delen

Afgelopen weekend startten we het nieuwe kerkseizoen op feestelijke wijze. Met een heuse bivak, een prachtige viering op zondagochtend en aansluitend suikerspinnen, een stormbaan en broodjes hamburger.

Wat hebben we het gemist: tijd nemen voor elkaar, verbinden, samen eten, bijpraten, elkaar weer écht te ontmoeten. Tijdens het startweekend kon het volop.

Op zaterdagavond startten we het weekend met slapen in een eigen gebouwde bivak. We bouwden tenten en namen zelf tenten en caravans mee. We leerden over eten en de bijbel en deelden eten en drinken rond het vuur. Het gitaarspel bij het vuur maakte de avond helemaal af. Ook onze jongeren kwamen dit weekend samen. Zij hadden hun eigen programma, met veel sport, spel, film en gezellig overnachten in de kerk.

Op zondag startten we met een dienst. Na de dienst was er uitgebreid tijd om te kletsen, eten en drinken. Er werd een heerlijke lunch verzorgd door het alphateam. Je kon ontdekken wat er komend seizoen te leren en te doen is in de kerk. Ook voor de kinderen was er van alles te beleven; jumpen op het springkussen, stormbaan, sport en spelletjes.

Koninklijk leven op de plaats waar we zijn, thuis, op school, op ons werk en dat mogen we ook in ons samenzijn uitstralen. Mag dit startweekend voor ons allen weer een nieuw begin zijn om samen gemeente te zijn.

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?