Op vrijdagavond 1 maart vanaf 19.30 uur is er een diensten- en producten veiling voor World Servants Ghana in onze kerk.

Tijdens deze veiling worden prachtige producten en diensten ter veiling aangeboden, zoals een overnachting incluis ontbijt bij hotel Post Plaza, VIP-kaarten voor Cambuur en een gesigneerd Cambuur shirt en een privé dansles bij Saco Velt. Een rondje op de trekker, varen door Fryslân of een avond oppas. Een weekje naar Schoorl, een mooie fiets, een mobiele airco, heerlijke lamsrollade een geheel verzorgde pedicure behandeling. Een tourtocht op de racefiets, een high tea voor 8 personen, een professionele nekmassage, een tapasparty in het mooie Wirdum of uw computer weer helemaal goed en opgeschoond. Of wat dacht u van een exclusief bezoek aan de ambulancehelikopter in Leeuwarden?

En nog veel meer. Voor iedereen is er wat wils. Het wordt een mooie en gezellige avond met een hapje en drankje. We hopen van harte dat jullie aanwezig zijn en neem vooral vrienden en familie mee en een goed gevulde portemonnee!

Als je nog product of dienst wilt laten veilen, heel graag!, neem dan contact op met Gerben Huisman francisgerben@hotmail.com of via 06-42719159

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?