Coronamaatregelen Stadskerk de Wijngaard met ingang van 1 juli 2020 en geldig totdat er van overheidswege wijzigingen zijn in het Corona-beleid

 • Iedere bijeenkomst/vergadering die wordt gepland wordt gereserveerd in SuperSaas: https://www.stadskerkdewijngaard.nl/reserveren/
 • De organisator/voorzitter van de betreffende bijeenkomst/vergadering is eindverantwoordelijk voor het naleven van de regels;
  a. de anderhalve meter regel wordt nageleefd.
  b. Maximaal 100 personen zonder triage, met triage is er geen maximum: dit kan een optelsom zijn van meerdere bijeenkomsten in verschillende zalen of 1 bijeenkomst. Meer dan 100 passen nu alleen in de grote zaal, in het restaurant of buiten.
  c. Maximum aantal personen per zaal wordt niet overschreden (zie deuren).
  d. Er is een overzicht van de deelnemers.
  e. Iedereen ontsmet de handen bij binnenkomst.
  f. Men zit anderhalve meter uit elkaar.
  g. Men schudt geen handen.
  h. Men hoest of niest in de elleboog.
 • Er wordt binnen niet met elkaar gezongen; buiten op anderhalve meter afstand en zacht.
 • Men blijft thuis bij gezondheidsklachten als verkoudheid en koorts.
 • Na afloop worden deurkrukken, lichtknopjes, tafels en stoelleuningen afgenomen met schoonmaakmiddel en wegwerpdoekjes die in iedere zaal staan.
  Indien het toilet is gebruikt, ook daar deurkrukken, lichtknoppen en kraan afnemen.
  De voorzitter/organisator ziet hierop toe.
 • Zoveel mogelijk thuis gebruik maken van het toilet;
 • Koffie en thee alleen drinken bij bijeenkomsten langer dan 2 uren. Een persoon schenkt in en men haalt het af bij een tafel. Alles naderhand weer opruimen: melk, suiker en bekers terugleggen, kannen omspoelen en weer in de kast terug zetten.
 • Binnen in het gebouw geen maaltijden met elkaar klaarmaken in de keuken en nuttigen. Eigen meegebracht eten kan met inachtneming van de anderhalve meter afstand van elkaar worden genuttigd.

Buiten (in de binnentuin of onder de overkapping) kan er gegeten worden: dit wordt niet door meerdere personen in de keuken van de Wijngaard klaargemaakt maar thuis of buiten, bijvoorbeeld een BBQ. Ook hierbij worden de algemene regels (anderhalve meter afstand bijvoorbeeld) nageleefd. Boeken hiervan in overleg met Audry ter Voort.

De zaal wordt op dezelfde wijze achtergelaten als dat deze is aangetroffen.

Voor afstemming of vragen kan contact worden opgenomen met Audry ter Voort, Facilitair Beheer via facilitair@sdew.nl.

 

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?