Elke maand delen we een boekentip van een gemeentelid. Deze maand komt de tip van Hillie Miedema, die werkt bij Christelijke Boekhandel Ljocht in het centrum van Leeuwarden. Ze heeft een toepasselijke tip voor de 40 dagen tijd.

In ons geloofsleven is er ruimte voor vragen. We hebben niet alleen geloofsvragen over Jezus’ leven, maar in ons gebed stellen we ook vragen aan Hem: ‘Waarom laat U dit toe?’, ‘Wilt U bij mij zijn?’, ‘Wat wilt U dat ik doe?’ Er zijn echter ook vragen van Jezus. Vragen die Hij tijdens zijn tijd op aarde stelde, maar die over de hoofden van zijn tijdgenoten heen via de Bijbel ook ons bereiken.

In dit boek vind je 40 vragen van Jezus, voor elke dag tijdens de 40 dagentijd één.

Bezinnen op je levensstijl
Juist de veertigdagentijd is voor christenen een stimulans om de relatie met Jezus te verdiepen en te luisteren naar zijn vragen. Een periode om stil te worden, om je te bezinnen op je levensstijl, om contact te zoeken met Hem. In dit boek vind je 40 vragen van Jezus, voor elke dag één, die je daar hopelijk bij helpen. Na de vraag van Jezus volgt een korte uitleg of toepassing. Aansluitend staan twee bezinningsvragen en een uitnodiging tot gebed. Er is ook ruimte om jouw antwoord aan Jezus op te schrijven.

Deel jouw tip
Het boek is geschreven door Marien Kollenstaart. Hij is predikant in de PKN, pastor in een multiculturele gemeente en betrokken bij Stichting Geloofsinburgering en de Near East Ministry. Ben je benieuwd naar het boek? Het is te koop bij Ljocht. Heb jij het gelezen? Laat in een reactie weten wat je ervan vond. Ook een boekentip delen? Mail naar communicatie@stadskerkdewijngaard.nl.

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?