Verlang jij ook naar het vuur van God in je leven? Verlang je ook naar opwekking, in je kerk, stad en in ons land? Of heb je een wonder van God nodig? Kom naar een bidden&vasten conferentie! Het zal je leven veranderen.

Ìn de week van 30 april t/m 6 mei 2022 is er een week van bidden en vasten georganiseerd door Herman Boon Ministries. De week vindt plaats in Stadskerk de Wijngaard en jij kunt je ook aanmelden!

Waarom bidden en vasten?
In de bijbel wordt op cruciale momenten gebeden en gevast. In het Bijbelboek Esther (Esther 4:16) lees je dit en in het verhaal van koning Josafat als Israël wordt belegerd door omringende volken (2 kronieken20:3). Bidden en vasten is krachtig en kan zorgen voor een doorbraak in je eigen leven, voor je kerk, stad of land. Je verootmoedigd je voor God en laat je vullen met zijn Heilige Geest. Wil je verandering zien, meer en krachtiger Gods Geest willen ervaren dan is dit je kans.

Kun je een week zonder eten?
Jazeker als je maar genoeg drinkt. Degenen met ervaring in bidden en vasten vinden het meevallen om al die dagen niet te eten.

Meer informatie en aanmelden 
Deze week wordt gehouden in Stadskerk de Wijngaard, PJ. Troelstraweg 147a, Leeuwarden. Aanmelden kan op deze pagina. Meer informatie vind je op de website van Bidden en Vasten.

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?