Zoveel mogelijk liefde verspreiden in Leeuwarden en omstreken. Dat is het doel van de posters die kerken gezamenlijk in de week van 29 maart verspreiden. Iedereen die dat wil kan de 'laat je hart spreken' poster afmaken en ophangen. Alle posters samen vormen een spoor van liefde in de wijken en dorpen in en om Leeuwarden.

Laat je hart spreken
Het initiatief is ontstaan omdat mensen in deze tijd, waarin we letterlijk en figuurlijk afstand moeten houden, verbondenheid missen. De kerken willen daarin van betekenis zijn voor elkaar en voor de stad. Met de posters laten deelnemers zien dat we door liefde verbonden zijn met elkaar. Het ommetje door de wijk wordt net wat specialer als je weet dat je door een spoor van liefde loopt. Hoe meer mensen de poster ophangen, hoe groter het spoor van liefde wordt. Dat maakt een ommetje door de wijk extra speciaal.

Meedoen?
In het hart op de poster kun je laten zien wat jouw hart raakt. De een schrijft op wie hij mist, de ander waar hij zich ongerust over maakt of voor wie hij of zij van betekenis wil zijn. Een mooie tekening, foto of andere creatieve vorm kiezen mag natuurlijk ook. Wil je ook jouw hart laten spreken?

  1. Gemeenteleden van deelnemende kerken ontvangen de poster zoveel mogelijk via huiskringen;
  2. Je kunt de poster ook hier downloaden;
  3. Of vraag de poster aan via onderstaand formulier (vraag gerust meerdere posters aan als je bijvoorbeeld mee wilt doen met je school of organisatie.

Poster aanvragen

Via dit formulier vraag je een 'spoor van liefde' poster aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze posteractie is geïnspireerd op werk van Duwtje, uit Zutphen. Dekker Drukwerk in Leeuwarden maakte het drukwerk mede mogelijk. Deelnemende kerken zijn: De City Life Church, De Fonteinkerk, De Uitzichtgemeente, De Morgenster, De Bethel en stadskerk de Wijngaard.

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?