In september, oktober en november worden tegelijkertijd vier cursussen gegeven.

Hieronder kun je lezen waar de cursussen over gaan en ook welke thema’s op welke data worden behandeld. Alle avonden is de zaal open om 19.30 uur en begint de cursus om 20.00 uur. Om 21.30 uur is het programma afgelopen. De cursussen zijn toegankelijk voor leden én gasten, dus ook voor jou.

Doe je mee? Meld je dan onderaan deze pagina aan via het aanmeldformulier.

 

Vrijheid in Christus
(Henk & Jitty Zuidema)

Data: 5 oktober, 19 oktober, 2 november, 16 november en 7 december.

Wat is er nu mooier dan een leven te kunnen leiden dat volledig afgestemd is op de wil van God, zodat we ons steeds verbonden weten met Hem? Het lijkt wel of dat we tegen gehouden worden in onze geestelijke groei. Op de één of andere manier is er een barrière in ons leven waardoor we niet in de volkomen vrijheid komen die de bijbel ons toch wel beloofd.

De cursus Vrijheid in Christus gaat in 5 avonden door de bijbel om samen te ontdekken, dat wie we zijn in Christus, welke identiteit we hebben, en daardoor de autoriteit vrijkomt die wij als christenen al hebben na onze bekering, zodat we gaan begrijpen hoe het werkt en gaan we zie wie we werkelijk zijn. Om daarin te gaan leven. In de vrijheid van Christus die we al hebben ontvangen.

Luisterend bidden
(Johan Doornenbal/Herma Banninga)

Data: 5 oktober, 19 oktober, 2 november, 16 november, 7 december

De meest basale middelen om te kunnen groeien in jouw relatie met God is bidden en Bijbellezen. De praktijk is echter weerbarstig. Daarom vroegen de leerlingen aan Jezus: Heer, leer ons bidden. Hoe Jezus omging met zijn Vader, de Geest en het Woord van God was inspirerend en jaloersmakend. In zes avonden nemen we je mee in een prachtige cursus dat ontwikkeld is door New Wine.

God, geld en gedrag
(Matthea Pap)

Data: 5 oktober , 19 oktober, 2 november, 16 november, 7 december

Tijdens de cursus “Leven in financiële vrijheid” gaan we ontdekken wat God door middel van de Bijbel te zeggen heeft over geld, rijkdom, schulden en bezit en hoe hiermee om te gaan. Je gaat leren welk “geldtype” jij bent, wat goede “geldgewoontes” zijn en je maakt een budgetplan. Kortom, je krijgt inzichten en handvatten om steeds meer in financiële vrijheid te gaan leven! Dus aarzel niet, geef je op!

(Jo)Uw unieke talent!
Harro en Marjan Medema

Data: 5 oktober, 19 oktober en 2 november

God heeft een droom voor je leven en die legde Hij al van tevoren in je DNA. Deze uitspraak heeft ons erf geraakt. De cursus ‘Uniek talent’ is op 3 avonden, 5 en 19 oktober en 2 november. We gaan samen op zoek naar (jo)uw DNA, we duiken in de Bijbel om te onderzoeken waarom je gaven en talenten in jou zitten en we kijken naar wat voor jou belangrijk is in het werken in het koninkrijk van God zodat je daarin kunt bloeien in je relatie met God.

Neem je deel aan het leerhuis? tof! Geef je op via onderstaand aanmeldformulier:

Aanmelden leerhuis

  • * is verplicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?