Diensten door jongvolwassenen, voor jongvolwassenen!

Innovate biedt jongvolwassenen een veilige plaats om God te ontmoeten, talenten te ontdekken en deze in te zetten voor God. Wij geloven dat God éérst van jou houdt. Daardoor ga jij een relatie met Hem aan en die relatie met God mag jou motiveren om hem bekend te maken. Wij geloven dat God éérst van ons houdt en dat wij daardoor een relatie met Hem aangaan. Die relatie met God motiveert ons om Hem bekend te maken.

Wil je uitgedaagd worden om met Jezus te leven, waar je bent? Dan wil je de Innovate diensten meemaken. Door middel van aanbidding, sprekers & ministry willen we ons focussen op het leren kennen van Koning Jezus en zijn verlangens voor mensen, zodat er een stukje hemel is te zien in Leeuwarden.

innovatelogo

Aankomende dienst: 28 november 2021

Het thema van dit seizoen is ‘Overvloed’. 28 november spreekt Thijs Veefkind over het thema ‘Je hebt overvloedig gekregen’. We zien uit naar een avond vol aanbidding onder leiding van de Innovate band, ontmoeting en onderwijs! Een avond die je dus niet wilt missen!

Je bent van harte uitgenodigd, dus wees erbij! De deuren openen om 19:15 uur, de dienst begint om 19:30 uur en zal plaatsvinden in Stadskerk de Wijngaard.

 

Zet de volgende data alvast in je agenda…!!

2021 2022
26 september
28 november
30 januari
27 maart
15 mei
26 juni
Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?