Women Only is de plek binnen de Stadskerk waar vrouwen elkaar kunnen ontmoeten, bemoedigen en inspireren, om Jezus in hun leven te laten spreken en Hem in vertrouwen te laten voorgaan!

maandelijkse ontmoetingsavonden voor vrouwen met een Hemelse missie!

We hebben allemaal een verhaal; dingen die gaande zijn, geweest zijn of die nog moet komen. Binnen Women Only delen we graag deze verhalen met elkaar; de mooie en minder mooie hoofdstukken en alinea’s, de
overwinningen en ook de moeiten. Voorop staat dat we elkaar de hoopvolle vraag blijven stellen; welk verhaal is God met jou aan het schrijven?

Dit jaar doen we dit aan de hand van de verhalen van 10 bijbelse vrouwen die allemaal hun eigen unieke weg met God gingen. We spiegelen ons elke laatste vrijdag van de maand aan wat er in hun leven gaande was en hoe God daarin sprak en voorzag.

‘Haar Verhaal; Jouw Leven met God!’

Wees welkom om op een of meerdere avonden langs te komen! Iedereen is welkom om met elkaar elke maand weer een bijzondere en gezellige avond te beleven! Ken je verder nog niet veel vrouwen of vind je het leuk om meteen iets bij te dragen? Meld je dan aan als gastvrouw voor één van de avonden via Liesbeth.

 

Women Only seizoen 2018-2019 ‘Haar Verhaal; Jouw Leven met God!’

Elke laatste vrijdag van de maand, 19.30u Stadskerk de Wijngaard

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?