Crossover betekent kruispunt: als jongere zit je in een leeftijd waarin grote keuzes worden gemaakt. Bijvoorbeeld in relaties (liefde), opleiding, werk, huisvesting. Ook wordt er op deze leeftijd vaak een basis gelegd voor je verdere geloofsleven.

In Stadskerk de Wijngaard komen jongeren tussen de 18-25 jaar één keer in de twee weken op zondagavond bij elkaar. Het doel van de avonden is om sturing en richting te geven in je relatie met God en verdieping in je geloofsleven te brengen. Dit om keuzes te maken die in overeenstemming zijn met de bijbel en zo Gods weg en kruispunten te doorlopen. Met enthousiaste en bewogen leiding willen wij samen op zoek gaan Gods plan met jouw leven!

In de studieavonden willen we door middel van bijbelstudie, samen bidden en delen, discussiëren over uiteenlopende onderwerpen, ontdekken waar jouw gaven en talenten liggen en op zoek gaan naar jouw plek in de gemeente. De studieavonden worden afgewisseld met activiteiten zoals bijvoorbeeld een barbecue, kerstgala of kamp.

Ben jij op zoek naar leeftijdsgenoten met passie voor Jezus? Wil jij met en van elkaar leren, bemoedigen en gezellig samen zijn? Dan hopen wij je snel te ontmoeten bij Crossover!

Meer weten? Mail dan naar het kernteam van Crossover!

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?