Tieners tussen de 12 en 18 jaar komen iedere twee weken bij elkaar om samen op te trekken en te ontdekken wie God is. Het doel is dat tieners God persoonlijk leren kennen, hun leven aan Hem geven en vol voor God gaan.

De thema´s op de avonden gaan bijvoorbeeld over groepsdruk, hoe om te gaan met je ouders, wie is de Heilige Geest etc. De avonden beginnen we met koffie/ thee en iets lekkers erbij. Er is dan tijd om elkaar te ontmoeten, te kletsen of een spelletje te doen.

Heb je zin om eens langs te komen en kennis met ons te maken, dan ben je uiteraard van harte welkom! Voor meer informatie kun je mailen met Johannes de Boer.

Tienerpreken

Naast de zondagavonden hebben we elke maand een tienerpreek tijdens de kerkdienst op zondagochtend. We zingen dan samen met de tienerband en hebben vervolgens een korte preek of iets wat er op lijkt.

Activiteiten

Er worden ook diverse activiteiten georganiseerd zoals een kamp, volleybaltoernooi, BBQ of een dag naar een van de eilanden toe.

mededeling Crosslink klas 2

De nieuwe leiding voor klas 2 tot de zomervakantie zijn Jos en José van Zuylen. Zij verzorgen thuis, i.v.m. kleine kinderen, de Crosslinkavonden. Hun adres vind je in de ledenlijst.

Crosslink klas 2 en 3 is tot de zomer op de volgende data:

10 maart
24 maart
7 april
19 mei
2 juni
16 juni
30 juni

Crosslink klas 3 begint om 19.00u en is gewoon in ons gebouw aan de Troelstraweg.

Inloggen
Nog geen lid?Wachtwoord vergeten?