Bij Crosslink komen tieners van ongeveer 12 tot en met 18 jaar samen om elkaar te ontmoeten, vriendschappen op te bouwen en te leren wie Jezus is en waarom Hij relevant is hun eigen leven.

Eén keer in de twee weken op zondagavond komen de tieners bij elkaar met hun eigen leeftijdsgenoten. De avonden beginnen met een gezellige inloop om bij te kletsen om vervolgens met een thema aan de slag gegaan. Door middel van creatieve werkvormen, spellen en gesprekken in groepjes wordt het thema uitgediept. De onderwerpen verschillen per leeftijdscategorie en gaan over de Bijbel en over het dagelijkse leven van de tieners zoals dat is op school, sport of werk.

Tienerpreken

Naast de zondagavonden is er elke maand een tienerpreek tijdens de kerkdienst op zondagochtend. We zingen dan samen met de tienerband en vervolgens is er een praatje over een pakkend onderwerp.

Activiteiten

Er worden gedurende het jaar ook diverse activiteiten georganiseerd zoals een kamp, voetbal- en volleybaltoernooi, filmavond en het bezoeken van events en concerten.

Heb je zin om eens langs te komen en kennis met ons te maken, dan ben je uiteraard van harte welkom! Dit geldt ook voor tieners die niet lid zijn van Stadskerk de Wijngaard. Voor meer informatie kun je mailen met Johannes de Boer.

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?