Voor iedereen vanaf 65 jaar organiseren we Alpha-Senioren.
U bent van harte welkom op de bijeenkomsten in Stadskerk de Wijngaard, aan de Troelstraweg 147a in Leeuwarden. De bijeenkomsten zijn gratis. Wilt u eerst een keertje komen kijken? Ook dat kan.

Ontmoeten

Wilt u graag met leeftijdsgenoten praten over de zin van het leven of andere levensvragen? Dan is Alpha-Senioren wellicht iets voor u. U ontmoet nieuwe mensen en doet er leuke contacten op.
Iedere Alpha-Senioren bijeenkomst begint met een lekkere lunch. Zo leert u elkaar op een ontspannen manier beter kennen.

Vragen

Heeft u vragen over het leven of over het christelijk geloof? Luister dan elke Alpha-bijeenkomst naar een kort, inspirerend verhaal over onderwerpen als: “Is er meer?”, “Wie is Jezus?” en “De Bijbel: waarom en hoe?”
Daarna is er alle ruimte om uw vragen en gedachten te delen.

Ontdekken

In circa tien bijeenkomsten ontdekt u wat het christelijk geloof inhoudt en voor u kan betekenen. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. U praat hierover door met de andere Alpha-deelnemers in kleine groepen.

Opgeven?

Neem contact op met Rien Hage via telefoonnummer 06 18 12 26 72 of stuur een mail naar alphasenioren@stadskerkdewijngaard.nl

 

Inloggen
Nog geen lid? Wachtwoord vergeten?