Ben je op zoek naar de zin van je leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Ben je op zoek, maar heb je geen idee waarnaar? Of wil jij je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof?

De Alpha Cursus is een basiscursus over het christelijk geloof die in 10 middagen en een weekend wordt gegeven. Elke bijeenkomst bevat een gezamenlijke maaltijd en een inleiding over een onderwerp waarna over het onderwerp wordt doorgepraat in een kleine groep. Onderwerpen die voorbij komen zijn bijvoorbeeld, ‘Wie is Jezus?’, ‘Hoe kan ik geloven?’ en ‘ Bidden, waarom en hoe?’.

Halverwege de cursus is er een weekend met onderwijs over de Heilige Geest. Vragen zoals ‘Wie is de Heilige Geest?’, ‘Wat doet Hij?’ en ‘Hoe kan ik vervuld worden met de Heilige Geest?’ worden daarbij behandeld.

 

Je bent niet de enige

Veel mensen lopen rond met vragen. Een gedeelte daarvan komt op de Alpha-cursus terecht. Alleen al in Nederland hebben ruim 205.000 mensen een van de ruim 700 Alpha-cursussen gevolgd. Wereldwijd zijn dat er maar liefst zeventien miljoen. Overal reageren mensen enthousiast. Ontdek het zelf! Kijk ook eens op www.alpha-cursus.nl

Inloggen
Nog geen lid?Wachtwoord vergeten?